Liity joukkoon Hermes B ja B - Akatemia kaudelle 2017 - 2018
Julkaistu: 27.03.2017 00.00

Liity joukkoon Hermes B ja B - Akatemia kaudelle 2017 - 2018

Liity Hermes B kevään harjoitusrinkiin,

Hermes B:n ja B - Akatemian toimintasuunnitelma Kausi 2017-2018

Joukkueet Kaudelle 2017-2018

Hermes B ja B Akatemia

Joukkueiden rungot perustetaan Hermeksen kaudella 2016-2017 B1- ja C1- joukkueissa pelanneista pelaajista. Joukkueeseen kartoitetaan myös uusia pelaajia, jotka ovat valmiit sitoutumaan joukkueen toimintaan ja pitkäjänteiseen harjoitteluun. Joukkueet tarjoavat pelaajilleen haasteellista ja laadukasta toimintaa ja eväät kehittyä sekä nuorena, urheilijana, että jääkiekkoilijana.

Hermes B ja B- Akatemia aloittavat kauteen 2017-2018 suunnatun harjoittelun yhteisenä ryhmänä heti tämän kauden 1-2.4 pelattavien lopputurnausten jälkeen.

Koko ryhmän harjoittelusta heinäkuulle saakka vastaa Hermes B:n vastuuvalmentaja Marko Ruotsalainen apunaan muu valmennustiimi. Ensimmäinen jääharjoitus on tiistaina 4.4.2016. Tarkempi harjoituskalenteri on Hermes B1- ja C1 joukkueiden nettisivuilla. Kalentereita päivitetään sitä mukaan kun uudet jäävuorot viikoittain jaetaan. Jääharjoittelu jatkuu huhtikuun loppuun saakka, jonka jälkeen alkaa kesäharjoittelu myöhemmin tarkennetulla aikataululla.

Kaikki joukkueen toiminnasta kiinnostuneet 2000 ja 2001 syntyneet pelaajat voivat osallistua vapaasti joukkueen harjoituksiin ja siten tutustua joukkueiden toimintaan ja suunnitelmiin paikan päällä. Jos olet tulossa harjoituksiin, niin ilmoitathan kuitenkin tulostasi vastuuvalmentajalle, niin valmennus osaa varautua oikeaan pelaajamäärään harjoituksessa. Vastuuvalmentaja Marko Ruotsalainen p. 050-5827347.

Joukkueiden valmennus kaudella 2017 - 2018

Hermes B:n nykyinen valmennustiimi jatkaa myös ensikaudella

Vastuuvalmentaja Marko Ruotsalainen

Valmentaja Marko Möttönen

Mv. valmennus Kennet Törnroos

Hermes B Akatemian valmennustiimin rakentaminen on työn alla ja tehtävään nimitettävät valmentajat liittyvät joukkueiden valmennukseen mukaan heti kun sopimukset on allekirjoitettu ja julkaistu.

Urheilulliset tavoitteet

Hermes B aloittaa kauden B nuorten Mestiksen karsinnassa ja joukkue pyrkii karsinnan kautta pelaamalla lunastamaan tulevalla kaudella paikan B1 Mestiksestä.

Hermes B Akatemia aloittaa kauden B nuorten Suomisarjan karsinnassa ja joukkue pyrkii karsinnan kautta pelaamalla lunastamaan tulevalla kaudella paikan B1 Suomisarjassa.

Harjoitteleminen

Joukkueet tarjoavat pelaajilleen mahdollisuuden laadukkaaseen, hyvin johdettuun säännölliseen harjoitteluun ja sitä kautta kehittymiseen jääkiekkoilijana. Joukkue harjoittelee 4 krt viikossa Kokkolan jäähalleissa. Kesäkauden harjoitusohjelma käsitellään jääharjoittelun tältä kaudelta loputtua. Syksyllä koulujen alettua joukkueen pelaajille on tarjolla Keskipohjanmaan Urheilu Akatemian jääharjoitukset kolmena aamuna viikossa.

Hermestie

Tavoitteellisimmille pelaajille joukkueen toimintamalli tarjoaa tason mukaan rinnalla myös mahdollisuuden Hermes-tien kautta harjoituksiin ja peleihin A-nuorten Mestis-joukkueen mukana ja seuraavina vuosina myös haastaa paikasta varsinaisen Mestis Hermeksen mukaan ja sitä kautta eteenpäin kiekkoilijan uralle.

Talous

Joukkueen taloudellinen kausi on 1.6 - 30.5 välinen aika.

Joukkue kerää pelaajiltaan kausimaksun, jonka pelaaja voi maksaa kuukausittain ( 10 kk) tai kertasuorituksena joukkueelle. Pitkän sairausloman sattuessa voi saada vapautusta 1 kk kerrallaan maksuvelvoitteesta. Kausimaksulla katetaan yhteisiä kuluja, kuten harjoitteluun tarvittavat jäämaksut, valmennuksen kulut ym. arkitoiminta. (vrt. kausimaksu tällä kaudella on ollut 80 €/kk/ pelaaja) Pelimatkojen kulut kerääntyvät erikseen pelaajan maksuvelvoitteisiin osallistumismäärän mukaan.

Tarkempi kausibudjetti käsitellään erillisessä vanhempien palaverissa toukokuussa uuden kauden alkaessa.

Tervetuloa tutustumaan.

Petri Torkinlampi ja Jari Piispanen

Joukkueenjohtajat Hermes B ja B - Akatemia

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi