Juniori Hermes ja Vaasan Sportin Juniorit yhteistyöhön
Julkaistu: 23.05.2017 00.00

Juniori Hermes ja Vaasan Sportin Juniorit yhteistyöhön

Juniori Hermes ja Vaasan Sport Juniorit sopimukseen Pohjanmaan pelaajapolusta

Vaasan Sportin Juniorit ja Juniori Hermes ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka tavoitteena on selkeyttää pohjalaista pelaajapolkua. Samalla Juniori Hermes liittyy osaksi Suomen suurinta seurayhteistyöverkostoa, jossa Vaasan Sportin Junioreiden ”sateenvarjon” alla on jo 17 seuraa ja yli 2 000 pelaajaa.

Juniori Hermes ottaa vastuuta lähialueensa seuroista tarjoten valmennukseen liittyvää koulutusta sekä koordinoiden toimintaa, jossa kaikille junioripelaajille pyritään löytämään tasoisensa peliryhmä Keski-Pohjanmaalla. ”Tavoitteenamme on yhdessä nostaa kaikissa seurayhteistyössä mukana olevissa seuroissa arjen tekeminen sille tasolle, että se mahdollistaa pelaajalle selkeän kehityspolun aina jääkiekon ehdottomalle huipulle saakka. Kun valmennus ja seuratyö ovat korkealuokkaista, on pelaajalla mahdollisuus pelata jääkiekkoa omalla lähialueellaan mahdollisimman kauan. Sitten kun se on pelaajan kehittymisen kannalta välttämätöntä, on siirtyminen esimerkiksi toiseen kaupunkiin perusteltua. Vaasa ja liigaympyrät ovat toki tavoitteena, mutta vasta sitten kun siihen on riittävä eväät niin ihmisenä, urheilijana kuin pelaajana.” taustoittaa Vaasan Sportin Junioreiden urheilujohtaja Ari-Pekka Pajuluoma.

”Sopimus antaa Juniori Hermekselle mahdollisuuden pitkäjänteiseen pelaajan kehittämiseen sekä hyvätasoisten joukkueiden ylläpitämisen Kokkolassa ja lähialueilla. Voimme kertoa jo pikkujuniorille hänen olevan mukana ”liigapolussa”, mutta tärkeintä on se, että jätämme turhan kiireen pois ja keskitymme pelaajaan. Sovitun toimintamallin avulla opimme tuntemaan alueen pelaajat entistä paremmin ja tarjoamaan heille juuri oikeanalaisen, jopa räätälöidyn polun huipulle. Tunnemme myös vastuumme Keski-Pohjanmaan johtavana ja suurimpana seurana. Yhteistyö Vaasan Sportin Junioreiden ylläpitämässä seurayhteisössä on nykyaikaa, jolla saavutamme pitkällä aikavälillä pelaajamassojen kasvun sekä huippupelaajien tuotannon puhumattakaan pienempien seurojen elinvoimaisuudesta.” valottaa Juniori Hermeksen valmennuspäällikkö Juhani Sarilo. ”Kaikki pelaajat eivät luonnollisestikaan saavuta liigatasoa, mutta voimme yhteistyössä tarjota lähes kaikille pelaajille ja joukkueille selkeän jatkuvuuden. Myös Mestis sekä Suomisarja tarjoavat suurimmalle osalle mahtavan mahdollisuuden pelaajana.” Sarilo jatkaa.

Vaasan Sportin Junioreiden kannattelema ”sateenvarjo” on maamme suurin seurayhteistyöyhteisö seurojen määrässä mitattuna. 17 seuraa ja yli 2 000 pelaajaa mahdollistavat pyrkimyksen pelaajatuotannon alueelliseen omavaraisuuteen, seurojen hallinnan ja urheilutoiminnan kehittämiseen, pelaamisen kustannusten alentamiseen sekä juniorimäärien kasvattamiseen.

Lisätiedot:

Vaasan Sportin Juniorit, urheilujohtaja Ari-Pekka Pajuluoma, a-p.pajuluoma(at)juniorsport.fi, 044 5740 444

Juniori Hermes, valmennuspäällikkö Juhani Sarilo, juhani.sarilo(at)juniorihermes.fi, 040 7386 588

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi