Hermes Naiset yj, Naisten Suomi-sarja, lohko 1

Hermes Naiset - Kiekko-Karhut  9 - 0

Kokkola jäähalli

Voitto Kiekko-Karhuista!

Sunnuntai-iltana vieraaksi saapui nuorella joukkueella Naisten sarjassa pelaava Virtain Kiekko-Karhut. Lähtökohta otteluun oli saada pidettyä oma hyvä peli kasassa täydet 60 minuuttia vaikka tiedettiin, että vastustaja ei tule pysymään kauan Hermes Naisten vauhdissa mukana.

Ensimmäinen erä ottelussa oli kotijoukkueen täydellistä hallintaa, eikä Kiekko-Karhut päässyt käytännössä ollenkaan Hermes alueelle, erä Hermekselle 4-0. Maalivahtien torjunnat, Hermes vahti Laura Karhula 5 ja Kiekko-Karhut Meeri Mäki 23.

Toiseen ja kolmanteen erään vauhti hieman hiipui Hermes Naisilla johtuen tietysti kun joukkueiden välinen tasoero on niin iso eikä "tarvitse" puristaa itsestään kaikkea, vaikka tästä tietysti valmennus kopissa muistutti. Erä voitot kuitenkin selvästi 3-0 ja 2-0 ja koko ottelu puhtaasti 9-0.

Tehopisteet pelissä jakautui tasaisesti monelle pelaajalle, parhaat tehot 2+1 teki Vaula Mikkonen joka jatkoi toisessa ottelussaan Hermes paidassa siitä mihin lauantaina jäi. Hieno suoritus. Kolmeen pisteeseen 1+2 ylsivät myöskin Ida Savolainen, Susanna Viitala, Ellinor Miller sekä Jasmine Ylitalo. Maalivahtien torjunnat ottelussa: Hermes Laura Karhula 17 ja Kiekko-Karhut Meeri Mäki sekä Melisa Mörönen yhteensä 50 torjuntaa.