D1-04 kausi päätökseen
Julkaistu: 22.04.2018 00.00

D1-04 kausi päätökseen

Kausi 2017-2018 laitettiin kesäkuussa käyntiin innolla. Hermes D1 joukkue on tiivis ryhmä, joka pitää harjoittelusta ja pelaamisesta. Kauden sarjoihin ja turnauksiin osallistuttiin kahdella joukkueella, Hermes Blue ja Hermes Red.

Joukkue aloitti kauden 2017 - 2018 D1-ikäluokan Keskimaan syyssarjoissa. Hyvä määrätietoinen harjoittelu ja aktiivinen tekeminen näkyvät myös joukkueen otteissa. Joukkueen menestyivät syksyllä hyvin. Hermes Blue sijoittui AA-lohkossa kuudenneksi ja Hermes Red voitti oman AAA-lohkonsa.

Hermes Blue jatkoi keväällä pelejään Keskimaan A-lohkossa. Pelisuoritukset paranivat kevään myötä ja joukkue sijoittui lopulta sarjassaan kolmanneksi, voittaen neljä viimeistä sarjapeliään.

Hermes Red siirtyi kevääksi pohjoisen AAA-lohkoon. Myös kevään pelit sujuivat hyvin, joukkue sijoittui sarjataulukossa toiseksi ja sama oli sijoitus myös kevätkauden huipentaneessa Final Four tapahtumassa Oulun Raksilassa. Kevään pelit toivat taas hienoja uusia kokemuksia ja pojat pääsivät mittaamaan omaa osaamistamme uusia laadukkaita joukkueita vastaan.

Kauden aikana pelattiin kahdella joukkueella yhteensä 94 ottelua ja harjoiteltiin yli 180 kertaa. Turnauksia ja harjoituspelejä pelattiin mm. Järvenpäässä, Joensuussa, Nivalassa, Haapajärvellä, Alajärvellä, Seinäjoella, Turussa ja Raisiossa, joten bussimatkustaminen ja koko suomi tulevat kyllä pojille hyvin tutuiksi.

Kauden tuloksista päätellen voidaan todeta, että joukkueen valmennus hoiti työnsä hyvin. Tulokset näkyivät poikien henkilökohtaisten taitojen kehittymisenä ja joukkueiden menestymisenä.

Myös joukkueen taustaorganisaatio pystyi viemään kauden läpi taas onnistuneesti, siinä isona apuna oli pelaajien vanhemmat, jotka ovat olleet aktiivisesti tukena ja apuna erilaisissa talkoissa ja pelitapahtumissa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta 2018 – 2019.

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi