F2 Vaasassa
Julkaistu: 13.03.2018 00.00

F2 Vaasassa

Lauantaina tasaisena virtana F2 joukkue suuntasi kohti Vaasaa. Rannikkoliigan vimeinen turnaus oli edessä. Hermes Valkoinen aloitti turnauksen isäntäjoukkue Sporttia vastaan, alun sekoilun jälkeen peli alkoi kulkemaan ja vieraskoreudesta ei ollut tietoakaan. Hyviä aihioita oli pelissä ja hieno voitto. Valkoinen jatkoi heti perään IFK Lepplaxia vastaan ja jatkoi siitä mihin edellisessä pelissä jäi, IFK oli vastaan tulija ja taululle kaksi numeroiset luvut. Hienoa! Musta joukkue pelasi samaan aikaan toista IFK:n joukkuetta vastaan ja tulos oli lähes identtinen, Se on Hermes soi tiuhaan. Mustan seuraava tulikoe oli IK Kronania vastaan. Huh huh mikä peli! Vauhtia riitti ja olihan se ehkä kauden paras peli Rannikkoliigassa, tiukkaa vääntöä, hienoa yhteispeliä, yksilösuorituksia molemmilta joukkueilta. Lopulta meidän harmiksi Kronan oli pari maalia edellä. Punainen joukkue tuli viimeisenä askiin, ja oli ehkä hieman jalat jäänny ns. bussiin, vaikka autoilla tultiinkin. Jeppis vei voiton meidän nenän edestä. En tiedä mitä poppakonsteja valmennus pelin jälkeen esitti, mutta seuraavaan peliin tuli uudesti syntynyt Hermes Punainen. Nyt oli peli kuosissa ja kiekko löysi vastustajan verkkoon kiitettävästi. Hieno voitto ja tason nosto!

Pelien jälkeen oli mahat täytettävä, sillä eihän me vielä Kokkolaa kohti lähdetty. Pitihän sitä jäädä katsomaan josko Sport saisi Liiga kautensa päättää voittoon. No niinhän siinä kävikin Pelicansin kustannuksella. 1. erätauolla koettiin hieman historian havinaa, sillä erätaukopelissä kohtasivat Sport ja Hermes. Veljellisesti näytösottelu päätyi tasapeliin. Katsomossa kyllä otettiin voitto, sillä niin komiasti raikui meidän kannustus omille! HERMES!

Vaikka Rannikkoliiga saatettiinki loppuun, niin pelit jatkuu. Tästä eteenpäin suunnataan pohjoiseen harjoituspelien merkeissä. Ja onhan se kauden huipennus vielä edessä huhtikuun lopulla Oulussa!


Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi