F2 Kausi 2017-2018 pähkinänkuoressa!
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

F2 Kausi 2017-2018 pähkinänkuoressa!

Joukkue osallistui tällä kaudella kolmella joukkueella Rannikkoliigaan, jota pelattiin lähi alueiden joukkueiden kesken. Turnauksia kertyi yhteensä seitsemän ja pelejä 2-3 per turnaus. Rannikkoliiga huipentui Vaasassa järjestettävään turnaukseen, missä joukkue myös jäi ammentamaan oppia Liiga kiekkoilusta seuraamalla Sportin otteita. Lisäksi joukkue on pelannut harjoitusotteluita lähinnä pohjoisen alueen joukkueita vastaan. Kauden huipennus on vielä edessä, sillä joukkue osallistuu huhtikuun lopulla Tulevaisuuden Tähdet Turnaukseen Oulussa. Ja kun kausi toukokussa lyödään pakettiin niin lähes kaikilla on yli 30 peliä takana.

Pelit ovat olleet hienoja tapahtumia: On voitettu ja on hävitty. Tilastomiehillä, vaikka pelit ovat olleet epävirallisia, on ollut kiire, sillä niin paljon on maaleja isketty. No toki ollaan niitä päästettykin. Kokkolassa ollaan päästy pelaamaan kuten isot pojat; Päätyovista ollaan tultu kaukaloon useamman kerran tutun musiikin soidessa. Nämä on niitä hetkiä jotka muistetaan! Pelaajilla on ollut hauskaa sekä jäällä että kopissa!

Niin ja olihan yksi peli myös pelaajat vs. vanhemmat. Toukokuussa vanhemmat saavat revanssin, sillä niinhän siinä ekassa pelissä kävi että pelaajat veivät ja vanhemmat vikisivät!

Joukkueessa on 28 pelaajaa ja kaikki ovat saaneet pelata omalla tasolla ja kehitys on ollut huimaa. Uusia pelaajia on kauden aikana liittynyt joukkueeseen ja joukkueeseen mahtuu vieläkin. Lainavarusteitakin löytyy tarvittassa, joten kynnys kokeilla on tehty mahdollisimman alhaiseksi.


Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi