Kahvion ohjeet
-Kahvion tarvikkeet löytyvät naisten pukukopista +sähkögrilli.
-Keittiön avaimen saa vahtimestarilta kuittausta vastaan, jonne se myös palautetaan.
-Paikalla ollaan tunti ennen pelin alkamista. Myynnin saa aloittaa heti, kun edellinen joukkue on lopettanut oman kahvionsa.
-Vuorossa olevat huolehtivat itsenäisesti kahviosta ja leivonnaisista. Sopiva määrä on esim pellillinen piirakkaa tai 15-20 pullaa. Myös suolaisia leivonnaisia/ voileipiä voi tuoda.
-Kahviossa keitetään kahvit joukkueen omista tarvikkeista jotka noudettu naisten kopista.
-Keittimessä keitetään yksi pannullinen pelkkää vettä keittimen lämmittämiseksi. Oikea määrä kahvia on 1,5 kahvimukillista/pannu. Noudata keittiön käyttöohjeita esim pistorasioiden osalta.
-Termospullot täytetään ensin kuumalla vedellä, jotta kahvi pysyy lämpimänä.
-Makkaraa grillatessa grillin pohjalle laitetaan vettä ja grilli puhdistetaan käytön jälkeen.
-Kahviovastaava (Piia Viitala) huolehtii kuhunkin peliin maidon, makkaran ja pohjakassan (sekä kahvit, teet ynnä muut naisten koppiin). Kassa palautetaan kahviovastaavalle, joka tilittää tuoton joukkueen tilille.
-Toimitsija- ja kahviovuorossa olevat saavat maksutta kahvin, teen tai kaakaon. Ylijääneet leivonnaiset voi viedä takaisin kotiin tai tarjota joukkueelle tai toimitsijoille.
-Lopuksi siivoa jälkesi. Tiskaa astiat ja huolehdi, että keittiö jää siistiin kuntoon. Tyhjennä roskat, tarkasta, että katsomokin on siisti. Palauta tarvikkeet naisten koppiin ja keittiön avain vahtimestarille.
-Vuorossa oleva on itse vastuussa vuoronsa vaihtamisesta ja tuuraajan hankkimisesta, mikäli on itse estynyt suorittaa oman vuoronsa.
-Työn iloa
-Lisätietoja Piia Viitala 050-5302704
Ei uutisia |