Jääkarhut taipui Hermes Naisille
Julkaistu: 30.10.2017 00.00

Sunnuntaina käännettiin autojen keulat eri ilmansuunnista kohti Ylivieskaa. Siellä odotti kerran kohdattu Jääkarhut, joilla ei alla vielä yhtään voittoa mutta omalla tavallaan vaikea vastustaja. Kokoonpanossa meillä oli jälleen hienosti kolme kentällistä. Mv Josefine Snellman hoiti hienosti koko 60 minuuttia, torjunnoilla 7. Mv Anna Ahlqvist oli suorittamassa rippikoulun velvollisuuksia.

Ottelun alku oli shokeeraava kun ajassa 00:18 Susanna V - Krista - Sara taistelivat kiekon Jääkarhujen maaliin. Toinen maali 03:51 Sara ja Susanna V. Ensimmäisessä erässä oltiin todella liikkuvalla jalalla kentällä.

Heti toisen erän alkaessa oli pelaajiemme jalat jääneet lepotilaan ja kaikenlainen hätiköinti oli tullut tilalle. Mitä tekikään vastustaja, käytti tilanteen hyväksi ja teki 3 maalia. Onneksi kuitenkin pelaajillamme tässä vaiheessa tilannetaju palasi. 31:11 Vaula - Susanna K - Erica. 37:28 AV Ida ja Lotta. 30:01 Anniina - Susanna K - Vaula. 38:27 Susanna V - Krista - Anniina.

Kolmatta erää vietiinkin sitten vastustajaa väsyttäen. 44:19 YV Krista - Susanna V - Laura. 56:00 Lotta ja Henna. 58:12 Susanna V - Lotta - Sara.

Susanna V hattutemppu + 10 muuta pelaajaa pisteille. Rangaistuksia vain 6 min. Kiekkoja ja vastustajia blokattiin mutta onneksi loukkaantumisilta vältyttiin.