G10 kaudella 17-18
Julkaistu: 29.03.2018 00.00

G10 kaudella 17-18

Joukkueemme perustettiin keväällä 2017. Aloittelimme tulevaa kautta pitämällä kerran viikossa "kesätreenejä", eli olimme joukkueena yhdessä ja pidimme hauskaa lähinnä sählyä pelaillen kerran viikossa.

Elokuusta pääsimme ensimmäistä kertaa jäälle AW-arenalla. Hienoa oli huomata, että kesätreenien myötä kaverisuhteet olivat jo olemassa ja hallille tuleminen oli helppoa ja mukavaa. Kun pääsimme Kokkolaan harjoittelemaan, niin lasten määrä jääharjoituksissa kasvoi, ja leijonakiekkokoulun alkamisen myötä, myös pelaajamäärä joukkueessamme kasvoi entisestään.

Joukkueessamme pelaa 2010 ja 2011 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Osallistuimme 4:llä joukkueella alueellamme pelattavaan Rannikkoliigaan, jossa pelattiin turnausmuotoisesti pelejä kuutena viikonloppuna talven aikana.

Ensimmäinen turnaus pelattiin Kokkolan jäähallissa marraskuussa

Oli hienoa huomata, kuinka jo ensimmäissä turnauksessa joukkuehenki oli tiivistä. Seurattiin ja kannustettiin Hermeksen toisen joukkueen pelejä. Jokaiselle pelaajalle tuli turnausta kohti 2 peliä, joten jokaiselle tuli hienoja otteluita, välillä voitettiin ja välillä hävittiin: tulos oli monesti epäselvä, mutta hauskaa lapsilla oli.

Jokaisella pelaajalla on ollut kauden aikana mahdollisuus tutustua myöskin maalivahtina olemiseen. Tästä iso kiitos kuuluu joukkueemme maalivahtivalmentaja Sami Kankaalle, joka on varusteita kuskannut ja välillä myöskin lapsia hakenut harjoituksiin ja opettanut heille maalivahtipeliä.

Talven aikana harjoittelimme jäällä 3krt/vko, kerran viikossa harjoittelimme ulkojäälläja besthallilla sekä leijonakiekkokoulussa jäähallissa.

Yksi kauden hienoimmista tapahtumista oli Hermeksen junioreille perinteinen Bagarcup Pännäisissä. Turnaukseen lähdimme kolmella joukkueella, pelejä tuli jokaiselle pelaajalle väsymykseen asti. Hienosti menneen turnauksen voitti lopulta tiukkojen pelien jälkeen Hermes punainen.

Kausi on ollut pelaajille ja vanhemmille hieno ja antoisa. Paljon on ollut hienoja yksilösuorituksia, yhdessä tekemisen riemua ja onnistumisia, mutta ennen kaikkea on ollut hieno huomata, että lapset on aina hymyssä suin, eli hauskaa on ollut.

Jos olet kiinnostunut jääkiekosta ja haluat tulla kokeilemaan miltä laji tuntuu, niin ota yhteyttä joukkueenjohtaja Marko Salmiseen / 0440 555 518

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi