Ilmoittautuminen G-juniorijoukkueen kaudelle 2018-2019 avattu!
Julkaistu: 14.06.2018 00.00

Ilmoittautuminen G-juniorijoukkueen kaudelle 2018-2019 avattu!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki lajista kiinnostuneet tytöt ja pojat mukaan uudelle kaudelle! Tällä kaudella G-joukkue muodostuu 2011 syntyneistä lapsista, mutta myös muista ikäluokista voi osallistua! Jollei ole vielä luistimilla olo tuttua, suosittelemme ilmoittautumaan ensin Leijona Kiekkokouluun, jossa opitaan luistelun alkeet ja josta voi sitten siirtyä myös kesken kaudenkin g-junnuihin jos intoa riittää! Joukkueeseen voi ilmoittautua myös ne lapset, jotka eivät ole kiekkokoulussa vielä olleet, mutta luistelua on jo kokeiltu useamman kerran. Mukaan pääsee koko kauden ajan, eli ei haittaa vaikkei ole mukana alusta saakka.

Kesän aikana pidetään pihatreenejä joka maanantai klo 18, missä saa lapset tutustua toisiinsa ja leikkiä/pelata yhdessä. Joukkueen sivuilta löytyy aina tieto missä treenit pidetään. Ilmoittautua voit G-joukkueen sivun oikeassa alareunassa olevasta linkistä. Ilmoittautuessasi annat sähköpostiosoitteen, jonka lisäämme postituslistallemme ja saat siihen myös tietoja kesätreeneistä. Jäätreenit alkavat syksyllä ja niistä tulee lisätietoa lähempänä.

Ennen jääkauden alkua pidetään vanhemmille yhteinen syyskokous, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Kokouksessa saadaan tarkempia tietoja tulevasta kaudesta ja kaikesta muusta siihen liittyvästä.

Tervetuloa mukaan Hermeksen junioritoimintaan! Laitetaan lapset liikkumaan! :)

Terveisin,

Petri Niemelä, joukkueen johtaja

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi