Hermes B1, B1 Mestiskarsinta

Hermes - SaPko  6 - 10

Kokkolan jäähalli

Maaleja tehtiin runsaasti, mutta tappio tuli

Hermes B sai sunnuntai-iltapäivän peliin vieraakseen SaPKon Savonlinnasta. Vaasan Sport Akatemia oli kärsinyt SaPKolle eilen lauantaina tappion. Hermes lähti otteluun pisteet mielessä, niinkuin vastustajakin. Ensimmäinen erä pelattiin tasaista lätkää kummankin joukkueen onnistuessa kerran. Ja vielä toinenkin erä sujui suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta siinä alettiin tehdä jo maaleja sillä vauhdilla, ettei kirjuri meinannut pysyä perässä. Ylivoimamaalit olivat päivän sana. Toisen erän seitsemästä maalista tehtiin neljä erikoistilannemaalia.

Kolmanteen erään Hermes lähti maalin tappiolla tilanteessa 4-5. Erän alkupuolella Hermes pääsi jälleen ylivoimalle ja Kaunisvesi (Haikonen, Vähäkainu) onnistuu laukaisussaan yläkulmaan. Ja heti parin minuutin vaihtohuilin jälkeen Kaunisvesi (Nygård) tekee päivän toisen osumansa. Tässä vaiheessa hieman hymyäkin katsomossa. Josko peli käännetään voitoksi. Mutta ei vain onnistu. 48.:lla minuutilla SaPKo tekee ensin tutun kuvion päätteeksi ylivoimamaalin ja heti perään päivän 7. maalin. Tuo maali osoittautuu sitten lopuksi voittomaaliksi. Loppuerän pari maalia tyhjään maaliin eivät tee täysin oikeutta ottelulle. SaPKo vie pisteet lopputuloksella 6-10.

Jos jotakin positiivista hakee ottelusta, pystyi Hermes ajoittain täysin tasavertaiseen peliin ja tehtiin maaleja. SaPKo oli hyvä luisteleva joukkue ja olivat parempia.

Ensi lauantaina 3.12. pelataan jälleen tärkeistä pisteistä. Kajaanin Hokki saapuu vieraaksi. Ottelu alkaa klo 13.00. uutta matoa koukkuun!