Hermes B1, B1 Mestiskarsinta

Hermes - Hokki  4 - 5 JA

Kokkolan jäähalli

Yksi piste Hermes B:lle lauantain kotiottelusta.

Hermes B sai lauantaina vieraakseen Kajaanin Hokin B-juniorit. Ottelutapahtumat ensimmäisessä erässä olivat melko tasaiset, niinkuin maalitkin osoittivat. Erätauolle siirryttiin tilanteessa 2-2. Hermeksen maalintekijöinä Mellin ja Pylväs (Mäenpää).

Toinen erä oli huono Hermekselle Hokin tehdessä kaksi, toisen maalin ylivoimalla. Huilaamaan tilanteessa 2-4.

Kolmas erä jälleen parempaa Hermestä joukkueen alkaessa taklata vastustajaa. Priuska onnistui läpiajossaa Nordströmin hyvästä syötöstä kaventamaan 3-4 ja Ehrström teki tasoitusmaalin Ojalan syöttäessä. Varsinainen peliaika päättyy tilanteeseen 4-4.

Jatkoaika oli sitten suorastaan surkeaa, kestäen kokonaista yhdeksän sekuntia. Vastustaja vie jatkoaikapisteen ottelun päättyessä Hokille 4-5.

Su 4.12. mitataan Hermeksen tahtotila RoKin saapuessa Kokkolaan. Ottelu alkaa jo klo 12.30. Huutoa halliin!