Hermes Naiset yj, Naisten Mestis karsinta, lohko 1.

Hermes Naiset yj - Virkiä  8 - 1

Kokkola

Hermes takoi ylivoimaiseen voittoon

Lauantaina Kokkolan jäähallissa pelatussa kotiottelussaan Kokkolan Hermes kaatoi Lapuan Virkiän murskalukemin 8-1. Maalinteossa onnistuivat sekä joukkueen pistenikkarit Susanna Viitala ja Ida Kuoppala että nuoret lupaukset Vanessa Grundvall, Jasmine Ylitalo ja Sara Storbjörk.

Ensimmäinen erä oli Hermekseltä tahmea, vaikka avausmaali olikin kotijoukkueen. Virkiä tasoitti reilun minuutin sisään eikä peliä saatu kunnolla käyntiin. Ylivoima oli epäonnistunutta ja vauhti hidasta, mutta erätauon psyykkaus auttoi nostamaan Hermeksen pelin omalle tasolleen. Toinen erä olikin selvästi parempi: Julia Saarasen vartioima maali pysyi puhtaana ja kaksi maalia vastustajan verkkoon toivat lisää puhtia joukkueeseen.

Kolmannessa erässä Hermes tiivisti yhä tahtia ja maaleja ropisi jopa viisi kappaletta. Syöttöpeli ja kotijoukkueen iskukykyisyys pudottivat Virkiän kyydistä heti erän alussa. Erän tulos oli selkeä ja maalivahtipeli onnistui nollaamaan tuloksen 5-0 Hermekselle.

(Kuvat: Sanna Savolainen)