Hermes Naiset yj, Naisten Mestis karsinta, lohko 1.

Hermes Naiset yj - Cowboys NiceHockey  4 - 0

Kokkola

Kahden voiton viikonloppu

Kokkolan Hermes kaatoi sekä lauantaina että sunnuntaina kotihallissaan vierailleet paikallisjoukkueet. Lauantain ottelu Haapajärven Kiiloja vastaan toi 4-1 voiton, ja sunnuntaina Nivala Cowboys Nicehockeyta vastaan puhtaan 4-0 voiton. Kiilat-pelistä jäi paljon parannettavaa ja seuraavaan pelipäivään lähdettiinkin paremmalla jalalla.

Hermes sai Cowboys-peliin kolme täyttä ja ehjää viisikkoa, kun Ida Kuoppala, Milla Järvinen ja Julia Hagnäs palasivat kokoonpanoon. Ensimmäinen erä olikin erittäin vahvaa, mikä näkyi 3-0 tilanteesta. Maaleista vastasivat Ida Kuoppala (2+1), Susanna Viitala (1+1) sekä Johanna Kivelä (0+2).

Toinen erä oli kotijoukkueelta nihkeämpää, jonka vuoksi Cowboys pääsi peliin mukaan luoden satunnaisia ja yllättäviäkin maalipaikkoja. Hermeksen maalivahti Julia Saaranen nollasi kuitenkin kaikki vieraiden yritykset, vaikka pelasikin flunssaisena. Nollapeli oli Saaraselle jo toinen ja kumpikin entistä seuraansa Cowboysia vastaan.

Kolmannessa erässä Hermes sai pelin rauhoittumaan, mikä toi tulosta, kun joukkueen kapteeni Elisa Kaas taituroi kiekon Cowboysin pussiin. Maalipaikkoja oli enemmänkin kuin yhteen maaliin, mutta vieraiden veskari Sari Pipinen otti tärkeitä koppeja.

Hermeksen päävalmentaja oli tyytyväinen viikonlopun peleihin ja halusi välittää kehunsa koko joukkueelle: "Kaikki kentät pelasivat hyvin ja nollapeli puhuu erityisesti puolestaan." Täyden pistesaaliin kanssa onkin hyvä jatkaa tulevaan pohjoisen kiertueeseen.