Hermes D2, D2 AAA

Hermes Red - JYP Valkoinen  11 - 8

Kokkolan harjoitushalli

Hermes D2 latoi yksitoista maalia Jypin verkkoon.

Hermes D2 jatkoi lauantaina 10.12 hyviä otteitaan kaatamalla Keskimaan AAA-lohkon kotiottelussaan Jyp-valkoisen lukemin 11 - 8.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja ensimmäisen erän jälkeen mentiin tauolle Jyp-valkoisen johtolukemissa 1 - 2. Vauhdikkaassa ollelussa Jyp-valkoinen karkasi toisessa erässä kolmella nopealla maalilla parhaimmillaan jo 2 - 5 johtoon. Hermes kuitenkin ryhdistäytyi, sai peliotteesta kiinni ja teki ottelun seuraavat seitsemän maalia putkeen, kääntäen tilanteen parhaimmillaan kolmannen erän puolivälissä jo lukemiksi 9 - 5. Lopussa Jyp teki vielä kolme maalia ja Hermes kaksi ja näin pelin loppulukemat kirjattiin Hermeksen eduksi 11 - 8.

Hermeksen parhaina tehomiehinä kunnostautivat Miska Sandberg ( 2+3), Niko Jokinen (4+0), Iiro Vilmi (3+1), Leevi Korpi (1+3), Taavi Ojala (0+4)

Tilastot

11 - 8

JYP Valkoinen
1 - 26 - 34 - 3
14'MaalisyöttöOjala Taavi
14'2. maalisyöttöSeppälä Jose
21'MaaliJokinen Niko
21'MaalisyöttöOjala Taavi
22'Jäähy: 2 minJokinen Niko
24'MaaliKorpi Leevi
24'MaalisyöttöVilmi Iiro
28'MaaliVilmi Iiro
28'MaalisyöttöKorpi Leevi
30'MaalisyöttöOjala Taavi
30'2. maalisyöttöSeppälä Jose
31'MaaliVilmi Iiro
31'2. maalisyöttöKorpi Leevi
32'MaaliJokinen Niko
33'Jäähy: 2 minVapola Miro
36'Jäähy: 2 minHaapaniemi Ville
46'MaaliVilmi Iiro
46'MaalisyöttöKorpi Leevi
47'Jäähy: 2 minHaarala Jaakko
53'Jäähy: 2 minVilmi Iiro
57'MaaliJokinen Niko
57'MaalisyöttöOjala Taavi
57'Jäähy: 2 minHaapaniemi Ville
59'MaaliJokinen Niko