Hermes D2, D2 AAA

Hermes Red - JYP Musta  10 - 2

Kokkolan harjoitushalli

Hermes D2:lle komea 10 - 2 voitto sarjakärki Jyp-mustasta.

Hermes D2 nappasi sarjakärki Jyp-mustan kustannuksella jo kahdeksannen perättäisen voittonsa Keskimaan AAA-lohkossa. Ottelu oli Hermeksen syyskauden viimeinen AAA-lohkon ottelu ja se pelattiin Best hallissa lauantaina 10.12. Joukkue oli jo aiemmin aamulla pelannut ottelun Jyp-valkoista vastaan ja se peli oli päättynyt Hermeksen 11 - 8 voittoon.

Ottelu Jyp-mustaa vastaan käynnistyi tasaisissa merkeissä. Hermes johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen Jose Seppälän tekemällä maalilla 1 - 0. Toisessa erässä Hermes sai ison vaihteen päälle ja vei sen komein 6 - 1 lukemin ja näin ottelun kolmanteen erään siirryttiin Hermeksen johtolukemissa 7 - 1. Myös kolmannessa erässä Hermes oli vastustajaa tehokkaampi tehden kolme maalia vastustajan yhtä vastaan.

Iiro Vilmi ( 2+3) ja Jaakko Haarala (3+1) kunnostautuivat Hermeksen tehomiehinä. Muista maaleista vastasivat Jose Seppälä, Ville Haapaniemi, Niko Jokinen, Miska Sandberg ja Lukas Hellström.

Tilastot

10 - 2

JYP Musta
1 - 06 - 13 - 1
6'MaaliSeppälä Jose
6'MaalisyöttöVilmi Iiro
7'Jäähy: 2 minKoskela Joona
20'Jäähy: 2 minVilmi Iiro
22'MaaliHaapaniemi Ville
22'MaalisyöttöHaarala Jaakko
23'MaaliVilmi Iiro
23'MaalisyöttöKorpi Leevi
23'MaaliJokinen Niko
25'Jäähy: 1 minVilmi Iiro
36'MaaliHaarala Jaakko
36'MaalisyöttöVilmi Iiro
38'MaalisyöttöVilmi Iiro
38'MaaliHaarala Jaakko
38'MaalisyöttöKoskela Joona
53'Jäähy: 2 minSeppälä Jose
56'MaaliVilmi Iiro
57'MaaliHaarala Jaakko
57'MaalisyöttöHaapaniemi Ville
60'Jäähy: 2 minSeppälä Jose