Hermes Naiset yj, Naisten Suomi-sarja, lohko 1

Hermes - Cowboys NiceHockey  6 - 1

Kokkola

Hermeksen ykköstykit löivät Cowboys NiceHockeyn

Hermeksen kokoonpanoon kuului kaksi vahvaa kokenutta kenttää ja erittäin hyvin omassa pelissään onnistunut C-ikäinen nuorisokentällinen, joka antoi hyvää taustatukea kahdelle kärkikentälle selviytyen omasta pelistään takaiskuitta. "Hieno suoritus heiltä", kehuu joukkueen valmentaja Janne Karhula.

Peli lähti käyntiin Hermeksen osalta hieman nihkeästi, eikä sille tyypillistä vahvaa luistelua juuri saatu esiin. Cowboys pääsikin rokottamaan ja siirtymään 0-1 johtoon ensimmäisen erän puolivälissä. Kotijoukkue kuitenkin ryhdistäytyi, ja erän lopussa Krista Palola niittasikin Susanna Viitalan syötöstä tasoituksen. Erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 1-1.

Toiseen erään Hermes tuli ja laittoi Cowboysin nippuun Sara Storbjörkin, Palolan ja Viitalan toimesta. Puolustuksessa Julia Hagnäs onnistui erityisen hyvin pelaamalla vahvasti antaen koko ottelussa kaksi maalisyöttöä.

Kolmannessa erässä ottelun tehoketju Storbjörk-Viitala-Palola kaunisteli lukemia kokkolalaisittain kurittaen Nicehockeyta vielä kahdella maalilla Viitalan ja Storbjörkin maalatessa kumpikin kertaalleen. Tehopisteille pääsivät: Susanna Viitala 2+2, Sara Storbjörk 2+1, Krista Palola 2+0, Julia Hagnäs 0+2 ja Kia Lönnbäck 0+1.

Julia Saaranen piti Hermeksen maalilla entisen seuransa kurissa jälleen kerran hyvillä torjunnoillaan. Kolmessa pelissä nivalalaiset ovat saaneet kiekon vain kerran Saarasen selän taakse. Viimeinen ottelu ennen joulutaukoa oli kaiken kaikkiaan kelpo esitys Hermekseltä. Tauolla harjoittelu ja lepo pidetään tasapainoisessa suhteessa ja tammikuussa palataan taas tositoimiin sarjan jatkuessa.