14
TAM
15.30
Hermes Naiset yj, Naisten Suomi-sarja, lohko 1

Cowboys NiceHockey - Hermes   2 - 3

Nivala

Pisteet kotiin Nivalasta!

Paluu sarjatauolta sujui joukkueelta hyvillä fiiliksillä ja hyvä tekeminen sekä joukkueelle pelaaminen näkyi kaikista pelaajista. Pelistä näkyi kyllä, että peleistä on ollut pitkä tauko eikä varmasti joukkue saanut itsestään vielä kaikkea parasta irti, mutta tämä esitys riitti kuitenkin kaatamaan Cowboys NiceHockeyn neljännen kerran tällä kaudella, nyt lukemin 2-3.

Hienoa, että maalintekijöitä oli taas joka maaliin eri tekijä. Se on jatkoa ajatellen hyvä asia. Peli oli muutamaa hetkeä lukuunottamatta Hermes Naisilla hyvin hallinnassa ja maalipaikkoja tuhlailtiin välillä urakallakin, vähän paremmalla onnella peli olisi ollut taputeltu jo hyvissä ajoin ennen loppua.

Kaksi kärkikenttää alkaa löytämään koko ajan paremmin toisensa, luoden jatkuvasti hyviä tilanteita vastustajan maalia kohti. Erityismaininnan ansaitsee myös meidän nuoret pelaajat, jotka tulevat hienosti mukaan naisten sarjaan. Tänään esimerkiksi Ellinor Miller esitti ennakkoluulotonta pelaamista ja maalissa Anna Ahlqvist pelasi hyvän ottelun antaen joukkueelle mahdollisuuden voittoon hyvillä torjunnoilla. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonloppua.

Tilastot
Cowboys NiceHockey

2 - 3

0 - 11 - 21 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi