12
HEL
15.00
Hermes Naiset yj, Naisten Suomi-sarja, lohko 1

Cowboys NiceHockey - Hermes   6 - 4

Nivala

Suunniteltu kenraaliharjoitus penkin alle!

Ei ollut taivaankappaleet tänään Hermes Naisten puolella. Vaikeudet alkoi kun ottelun selvästi paras kenttäpelaaja talutettiin harmillisen loukkaantumisen seurauksena päätyovesta ulos. Siihen asti peli oli lähtökohtiin nähden hallinnassa ja ottelua johdettiin jo 2-0.

Lähtökohta otteluun oli aika haastava kun sairastumisia sekä loukkaantumisia oli jo ennakkoon varsinkin pakkipäässä runsaasti sekä hyökkäyksestä puutui tärkeitä palasia. Joukkueen tämän paiväinen kokoonpano oli vain maalivahtien ja kahden hyökkäysketjun verran suunnitelman mukainen ja sekin paketti hajosi ikävän loukkaantumisen seurauksena.

Maalivahtiosastolle Hermes Naiset sai loistavan lisän kuluneella viikolla kun Malviina Kortessalo liittyi Hermes Naisten vahvuuteen. Ilman Malviinan muutamia hienoja pelastuksia tämän päiväinen ottelu olisi ollut vieläkin vaikeampi, sen verran paljon hän paikkasi kenttäpelaajien virheitä.

Tästä ei kannata sen isompia johtopäätöksiä tehdä. Suunta vaan eteenpäin, rivit kasaan sekä pelaajat terveeksi ja matka jatkuu kohti mestisjatkosarjan otteluita.

Tilastot
Cowboys NiceHockey

6 - 4

1 - 33 - 02 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi