Hermes B1, B1 Suomi-Sarja

Hermes - Sport Akatemia  1 - 1

Kokkolan jäähalli

Tasapeli Hermes B - Sport Akatemia

Hermes B pelasi lauantai-iltana paikallisvastustajaansa Sport Akatemiaa vastaan B-junioreiden suomisarjapelin kotonaan. Ottelusta ennakoitiin aikaisempiin otteluihin peilaten tulevan tasainen. Ja sitä se oli, ainakin tuloksen perusteella. Ottelussa tasattiin pisteet tuloksella 1-1. Tulos ei aivan puhu oikeaa totuutta, vaikka kirjoittaja saattaakin katsoa peliä hieman punaisin lasein. Enemmän maalitilanteita syntyi Hermeksen hyökätessä, mutta maaleja ei onnistuttu saamaan sisään hyvistäkään paikoista. Maalivahtien torjunnat osoittivat myös sen, että Hermes hallitsi hienokseltaan ottelua. Ottelu oli siisti ja Kokkolan hyvät erotuomarit tuli kiiteltyä ottelun jälkeen myös vastustajan johtoryhmän toimesta.

Sport siirtyi hyvällä ohjauksella johtoon kolmannen erän alkusekunneilla. Hermes jaksoi pitää pelitempoa yllä ja se tuotti tuloksen ajassa 49:08. Tasoitusmaalin teki Seppä, saaden syötöt Peltoniemeltä ja Torkinlammelta. Katsomo uskoi tässä vaiheessa, että voitto tulee kotiin. Kärkipelaajan harmittava loukkaantuminen vei ehkä sitten pienen terän Hermeksen pelistä. Ja kun vielä loppuminuutilla tuli pari jäähyä kotijoukkueelle, hiipi hetken pelko puseroon ettei nyt vaan... Alivoima oli kuitenkin huippua, ja peli päättyi tasalukemiin.