Hermes B1, B1 Suomi-Sarja

Hermes - Jukurit/PiPs  6 - 0

Kokkolan jäähalli

Jälleen kotivoitto, Hermes B

Lauantaina 11.02.2017 Hermes kohtasi kotihallissaan Jukurit/PiPS yhdistelmäjoukkueen. Vaikka peli ei ollut Hermeksen kohdalla valmista, oli heti ottelun alkuhetkiltä selvää, kumpi ottelua vie ja kumpi vikisee. Kolme maalia Hermekselle ensimmäiseen erään; 2:47 Pylväs, 5:05 Ojala (Ehrström, Ahlskog), 10:15 Kuoppala Anttoni (Peltoniemi, Haikonen) yv. Ensimmäisen erän maalivahtien torjunnat Hermes Bränn 1 , Jukurit/PiPS Puolakka 11.

Toinen erä vielä selkeämmin Hermeksen erä, mutta maaleja ei osattu tehdä lukuisista maalipaikoista huolimatta. Valmennus kaipasi hieman suoraviivaisempia ratkaisuja. Erä maaliton, vaaikka vastustaja jäähyili 8 minuutin verran, kotijoukkue 2 min. Ylivoima ontuu!

Kolmanteen erään joukkue lähti ehkä hieman käsijarru päällä, mutta erän puolivälissä ajassa 50:14 Priuska onnistuu maalinteossa. Syöttäjät Rautaoja ja Vähäkainu. Hetki tästä, niin tuomarikaksikko näkee pelitilanteessa vastustajan pelaajan poikittaisen mailan. Ja kun pelaaja toistaa vihellyksen jälkeen tekosensa, saa hän suihkukomennuksen ja pelirangaistuksen. Tuomareille iltatöitä ja raportin kirjoittamista. Hermes saa mahdollisuuden 7 minuutin ylivoimaan. Vitosen rangaistuksen aikana tekee Mellin (Haikonen Kuoppala) Hermeksen viidennen. Ylivoima jatkuu ja se tuottaa tuloksen ajassa 55:11. Jukurit/PiPSin isokokoinen maalivahti piti ottelun tuloksen kohtuullisena. Hänelle ottelusta torjuntoja 51. kotijoukkueen Bränn selvisi vähemmällä, torjuntoja 9 ja kauden toinen nollapeli.

Sunnuntaina Kokkolaan saapuu lohkon kärkipaikkaa pitävä SaPKo. Ottelu alkaa klo 12:50. Tervetuloa kannustamaan Hermes voittoon!