15.00
Hermes C1, C nuorten Suomisarja

Hermes - MUJK  7 - 5

Kokkola

Hermes joutui päivän otteluun vajaamiehisenä kun sairastuvalla oli pelaajia. Ottelu alkoi Hermeksen painostuksella, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Niinpä vastustaja rokotti ja meni 0-1 johtoon. Hidasvauhtinen ottelu eteni tasaisissa merkeissä, mutta Muhoslaisten päästyä ylivoimalle he saivat maalin aikaiseksi monien pomppujen jälkeen. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne näytti huolestuttavalle vastustajan johdettua ottelua 0-3. Hermes aloitti toisen erän räväkasti ja pian peli oli tilanteessa 2-3. Vastustaja meni kuitenkin pian kavennuksen jälkeen johtoon 2-4. Hermeksen taistelu tuotti hienoa tulosta ja nousi 4-4 tasalukemiin. Tästä ei kauan peli vanhentunut kun vastustaja meni vielä 4-5 johtoon. Tässä vaiheessa kolmas erä oli jo puolessa välissä ja yleisö eli jännittäviä hetkiä, että vieläkö riittää paukkuja nousta edes tasoihin. Mitä vielä, Hermes kiristi turboruuvia ja vei ottelun lopulta 7-5 tuloksella. Peli ei noussut korkeatasoiseksi mutta sitäkin jännittävämpi se oli.