5
MAA
15.30
Hermes Naiset yj, Naisten Mestis loppusarja, lohko 1.

Hermes - RoKi  1 - 2

Kokkola

Mestis jatkosarjan toinen koitos!

Hermes Naiset lähtee haastamaan jälleen seuraavaa tämän kauden mestisjoukkuetta kun RoKi Rovaniemeltä saapuu sunnuntai-iltapäivän otteluun vieraaksi Kokkolan jäähalliin. RoKi on tällä kaudella kohdattu kahdesti mestiskarsinnassa ja voittoa ei ole vielä pystytty ottamaan tiukasta taistelusta huolimatta. Kohtaamisista on aikaa kuitenkin jo tovi, joten mielenkiintoista nähdä miten joukkueiden väliset voimasuhteet sekä peli on kehittynyt kauden aikana ja toisiinsa nähden.

Takana Hermes Naisilla on hyvä avaus tähän sarjaan, kun APV kaatui sarja-avauksessa viikko sitten. Valmennus on purkanut tästä ottelusta ne asiat joita pitää erityisesti korjata ja ne asiat joita edelleen pitää parantaa. Lisäksi muistissa on hyvin RoKin kanssa pelatut mestiskarsinta ottelut sekä niiden tapahtumat. Tiedetään, että vastaan tulee hyvin luisteleva ja hyvään joukkuepeliin pystyvä RoKi, joten jälleen on Hermes Naisten tavoite ottaa yksi napsu parempaan, jolla RoKi riisutaan aseista ja kaksi pistettä jää Kokkolaan.

Toivotaan, että myös Kokkolalais yleisö löytää itsensä katsomoon ja antaa Hermes Naisille sen kuuluisan kuudennen kenttäpelaajan, kovan kannustuksen muodossa!

Tilastot

1 - 2

RoKi
0 - 00 - 11 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi