Hermes - Sport  4 - 3

Kokkola

Taistelu voitto Sportista!

Olihan hieno voitto.

Ottelu lähti käyntiin Hermes Naisten osalta hienosti kun ajassa 8:15 Krista Palola vei joukkueen 1-0 johtoon. Sitten ote hieman herpaantui ja Sport päästettiin tasoittamaan alle minuutin sisään. Erätauolle siirryttiin lukemissa 1-1. Maalivahtien torjunnat lähes tasan Hermes 10 ja Sport 9.

Toinen erä oli Hermes naisten näytöstä, kun heti erän alkuun ajassa 21:14 Sara Storbjörk vei joukkueen 2-1 johtoon ja lisää oli luvassa kun Sport keskittyi vain jäähyilyyn. Rangaistusten aikana maaleja ei onnistuttu kuitenkaan tekemään, mutta erän puolivälissä ajassa 29:30 Susanna Viitala vei Hermes Naiset 3-1 johtoon ja erän loppuun vielä Vaula Mikkonen lisäsi Sportin ja heidän valmennuksen tuskaa vieden kotijoukkueen jo 4-1 johtoon ajassa 35:25. Näissä numeroissa siirryttiin erätauolle.

Kolmas erä oli aika tasaista kamppailua reilut puoli erää vaikkakin Sport yritti kaikin keinoin saada kavennusta aikaan kolmanteen erään tehtyjen kokoonpano tiivistysten muodossa. Peli pyörikin välillä Hermes Naisten päädyssä pitempiäkin jaksoja, mutta puolustus onnistui pitämään Sport pelaajat poissa pahimmilta maalinteko paikoilta. Viimeisenä lukkona oli loistavan ottelun pelannut Hermes vahti Malviina Kortessalo. Erän viimeinen viisi minuuttinen oli Hermes Naisten osalta liian löysää pelaamista, passivoiduttiin liikaa ja alettiin varmistelemaan ehkä voittoa liikaakin. Tämä kostautui kahden takaiskun muodossa, mutta Sportin takaa-ajo kuivui kuitenkin kasaan heidän ottaessa joukkuerangaistuksen minuutti ennen peliajan loppua (7 kenttäpelaajaa kentällä samaan aikaan). Näin voitto Hermes Naisille lukemin 4-3.

Tehot jakautuivat tänään Hermes Naisten osalta seuraavasti: Vaula Mikkonen 1+2, Susanna Viitala 1+2, Sara Storbjörk 1+1, Krista Palola 1+0, Laura Viitala 0+1 ja Susanna Kupari 0+1. Lisäksi maalilla Malviina Kortessalo piti joukkueen pelissä mukana vaikeimmilla hetkillä loisto torjunnoillaan, torjuen koko ottelussa 35 kertaa.

Viikon päästä lauantaina sarjan päätös kamppailu Lapuan Virkiää vastaan, joka on menettänyt jo käytännössä mahdollisuudet lopputurnaukseen.