18
MAA
16.30
Hermes Naiset yj, Naisten Mestis loppusarja, lohko 1.

Virkiä - Hermes   3 - 1

Lapua

Final four paikkaa metsästämään!

Hermes Naisten osalta viimeinen mestis jatkosarjan ottelu käydään Lapualla lauantaina 18.3.2017 klo 16:30 paikallista Virkiää vastaan. Lapuan Virkiä on omat mahdollisuutensa final four turnaukseen jo menettänyt. Otteluun on kuitenkin mielenkiintoiset asetelmat kun jatkosarja Lohko 1 kahdesta final four paikasta taistelee vielä kolme joukkuetta, RoKi, Sport ja Hermes. RoKi on omat ottelunsa jo pelannut ja johtaa tällä hetkellä lohkoa 6 pisteellä maalieron ollessa heillä +7. Sport ja Hermes ovat tällä hetkellä tasapistein 4 pisteessä ja yksi ottelu pelaamatta kummallakin. RoKilla tilanne on siltä osin jännittävin kun eivät voi enää itse vaikuttaa millään tavalla asiaan, vaan joutuvat jännittämään miten muut pelaavat. Lopussa tilanne voi olla niinkin tiukka, että tämän lohkon final four paikat ratkaistaan vain maalieroilla.

Hermes Naiset ja Virkiän Naiset ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, heti kauden alussa mestis karsinnassa Lapualla Virkiä kaatui 3-5 myös kotiottelun Kokkolassa Hermes vei nimiinsä 8-1. Kolmas kohtaaminen oli Suomi-sarjan alkuun Kokkolassa joka sekin päättyi Hermes Naisten voittoon 4-2.

Ottelussa on Hermes Naisille todellakin panosta ja tämä jos mikä sytyttää varmasti jokaisen Hermes pelurin taistelemaan viimeiseen hiki pisaraan asti. Kauteen on mahtunut niin pettymyksiä kuin ilon aiheitakin ja on hienoa, että kauden loppuun saadaan tällaisia otteluita jossa on todellista playoffs henkeä. Viime sunnuntain Sport voitto antaa joukkueelle varmasti lisää itseluottamusta, mutta tulevissa kamppailuissa siihen ei voi enää tuudittautua. Hermes Naiset lähtee otteluun luottavaisena tiedostaen, että täysi 60 minuuttinen täytyy taistella ja pelata fiksusti, mikäli final four paikan haluaa vielä kauden päätteeksi.

Toisesta jatkosarjan lohkosta final four turnaukseen on selviytynyt jo TPS, joka on voittanut oman lohkonsa puhtaalla pelillä ottaen voiton jokaisesta ottelusta. Toisesta paikasta kamppailevat Jää-Tiikerit ja Puhti jotka ratkaisevat paikan keskinäisellä ottelullaan lauantaina. Tämän myötä final four turnaus pelataan todennäköisesti Turussa, TPS:n kerätessä eniten pisteitä mestiksen jatkosarja joukkueista.

Tilastot
Virkiä

3 - 1

1 - 01 - 11 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi