IPK/KalPa - Hermes   4 - 3 JA

Iisalmi

Ylivoima toimi, mutta vain piste Hermes B:lle

Hermes B:n lauantain vieraspeli Iisalmessa, IPK/Kalpa B:

Tilastopalvelun mukaan tasainen peli. Hermes teki kaikki maalinsa ylivoimalla. Varsinainen peliaika päättyi tasatilanteisiin 3-3. Seurasi jatkoerä, jossa ei peliä ratkaistu. Jatkoerässä oli Hermeksellä omat paikkansa, kun se sai pelata jatkoerän viimeiset kaksi minuuttia ylivoimalla 4-3 vastaan, mutta ei siinä onnistunut kääntämään kahta pistettä. Voittolaukauskilpailussa sitten kotijoukkueen kaksi ensimmäsitä laukojaa onnistuivat jujuttaa kiekon maaliin ja kun vastaavasti Hermeksen laukojat eivät onnistuneet. Näin jäi kaksi pistettä Iisalmeen ja piste Hermeksen sarakkeeseen.

Sunnuntaina vieraspelimatka suuntautuu Kajaaniin Hokin vieraaksi. Hokki pelasi tänään kotonaan KKP/K-Laser Akatemiaa vastaan. Peli oli sielläkin tasainen vieraiden viedessä kaksi pistettä jatkoaikamaalin turvin. Hermes lähtee janoisena pelaamaan kolmea sarjapistettä Hokin B:ltä. Helppoa peliä ei ole luvassa, mutta nälkäinen joukkue on matkassa.

Teksti JiiKoo, pääkuva arkistokuva viime kaudelta, Jari Ehrström

Tilastot
IPK/KalPa

4 - 3 JA

1 - 12 - 20 - 00 - 0
8'MaaliLindqvist Valter
8'MaalisyöttöKarjalainen Akseli
8'2. maalisyöttöPlusisaari Jami
10'Jäähy: 2 minMellin Miika
29'MaaliHonkakoski Elias
29'MaalisyöttöHaikonen Miro
29'2. maalisyöttöKuoppala Anttoni
36'MaaliHonkakoski Elias
36'MaalisyöttöKuoppala Anttoni
36'2. maalisyöttöHaikonen Miro
40'Jäähy: 2 minKarjalainen Akseli