Hermes B, B-Nuorten Mestiskarsinta

Hermes - IPK/KalPa  6 - 2

Kokkolan jäähalli

Hyvä kotivoitto, Hermes B

Hermes B pelasi lauantaina kohallissaan mestiskarsintaottelun IPK/Kalpa B:tä vastaan. Ensimmäinen erä sujui tunnustelun merkeissä ollen tasainen, niin maalien, kuin pelitilanteiden suhteen. Erän Hermes-maalin onnistui tekemään Heikkilä (Ehrström, Haikonen) Hermeksen pelatessa ylivoimalla. Ehti jo näyttää siltä, että päästään maalin johdossa ensimmäiselle erätauolle, mutta viimeisen minuutin IPK/Kalpan tasoitus sai hieman pelaajat mietteliäiiksi.

Mitä lie Ruotsalainen kopissa puhunut, koska Hermes B palasi aivan eri joukkueena toiseen erään Ahlskogin toimiessa kapellimestarina. 2-1 Ahlskog (Torkinlampi, Karjalainen), 3-1 Ahlskog (Mellin, Karjalainen), 4-1 Haikonen (Ojala) ja 5-1 Ahlskoog (Honkakoski, Kuoppala Ar). Tulos puhui puolestaan.

Kolmanteen erään lähdettiin sitten ehkä hieman varmistellen johtoa. Peltoniemi onnistuu kuitenkin heti erän alkuun siirtämään Hermeksen jo 6-1 johtoon. Peliä ei voida enää ryssiä, tuumaa moni katsomossa. IPK/Kalpa onnistuu kertaalleen kolmanteen erään. Peli oli kuitenkin selvästi Hermeksen ja niin sarjataulukkoon saatiin tärkeät kolme pistettä.

Sunnuntaina 3.12.asettuu Hermestä vastaan kotihallissaan Hokki B. Ottelu alkaa klo 15.30. Tervetuloa kannustamaan!