Hermes B, B-Nuorten mestis

Jokipojat - Hermes B-jun   2 - 3

Joensuu

Hermes B:llä kaksijakoinen viikonloppu

Hermes B matkasi lauantaina Mikkeliin Jukurien vieraaksi. Ottelu oli tasainen kaksi erää, mutta kolmanteen erään Hermekselle iski väsy. Vieraspelistä jännittävien vaiheiden jälkeen niukka tappio 4-3. Matka jatkui illan myötä Joensuuhun, missä joukkue majoittui vasta puolenyön paikkeilla paikalliseen majoitusliikkeeseen. Majoittuminen ja hyvä yöuni. Aamulla klo 9:00 aamulenkille ja siitä hyvälle aamupalalle. Klo 12.45 alkoi ottelu Jokipoikia vastaan.

1. erä: Tasainen erä. Jokipojat onnistui erän puolessavälissä siirtymään johtoon. Hermes loi kuitenkin paljon maalipaikkoja, mutta ei onnistuttu tasoituksessa. Erän loppuun tapettiin vielä jäähy ja siirryttiin erätauolle.

2. erä: Hermes sai ylivoiman erän neljännellä minuutilla. Hyvä aloitusvoitto ja kuusi sekuntia, niin Lassila sijoittaa mustan maaliin. Syöttäjiksi löydetään Kuoppala An ja Haikonen. Hiipiikö hyvä olo puseroon? Pari minuuttia tasoituksesta, niin Jokipoikien liukas laituri pääsee yllättämään Hermeksen ja vei Jokipojat johtoon. Hermes-valmennus herätti joukkuetta. Karvan päälle ottelun puolivälissä pakki Kuoppala Ar onnistui laukauksellaan yllättämään Jokipoikien maalivahdin. Syöttäjät tasoitusmaaliin Mellin ja Ojala. Hermes sai vielä kerran tähän erään kokeilla ylivoimaa, mutta ei onnistunut. Erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 2-2.

3. erä: Jokipojat jää jalkoihin. Tuomaristo joutui antamaan kolme peräkkäistä jäähyä Jokipojille, kampitus, kampitus, laitataklaus... Hermes ei onnistu ylivoimissaan. kotona syötiin nitroja, kun seurattiin tilastopalvelua. Kolmannen Jokipoikien jäähyn alkuun Hermes otti aikalisän. Aikaa päättää ottelu oli enää vajaa kaksi minuuttia. Ylivoima jauhoi.. Jokipojat sai vielä kampitusjäähyn. Hermeksellä aikaa minuutti 5-3 ja päättää ottelu. Kotona hypittiin kattoon, kun tilastointi kirjaa Hermekselle YV2 maalin ajassa 59.27. Maalarina Ojala, syöttäjät Kuoppala Ar ja Mellin. Jokipoikien aikalisän aikana Hermes-valmennus varmaan painotti sitä, että ottelu kestää 60 min. Tätä ei isot Hermes-miehet muistaneet viime keskiviikon kotiottelussa. Kiekko jäähän ja aloitusvoiton seurauksena Hermes pitää kiekkoa itsellään ja tappoi näin sekunnit kellosta, jotta Jokipojat eivät pääsisi ottamaan maalivahtia pois. Hieno voitto 2-3 Hermes B:lle. Huolto lähettää iloiset tunnelmat pukukopista. Kaikkea, mitä pukukopissa huudetaan ei passaa kirjoittaa...

Ensi lauantaina kotiottelu Jukureita vastaan klo 15.30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Hermes B:n revanssiottelua Jukureista.