Hermes B, B-Nuorten mestis

Hermes B-jun - S-kiekko  8 - 1

Kokkolan jäähalli

Hermes B parempi kotipelissään

Hermes B pelasi sunnuntaina aikaisen mestiskotipelin S-kiekko B:tä vastaan. Kiekko tippui jäähän jo klo 10.30. S-kiekko oli herännyt aamutuimaan ja matkannut parituntisen bussimatkan Kokkolaan. Varmaan mieluisampaa olisi ollut pelata ottelu vähän myöhemmin iltapäivällä, mutta neljän pelin sunnuntai ja Kokkolan jäätilanne pakottivat tähän ratkaisuun. Hallissa pelattiin A-junnujen, Naisten ja D-junioreiden kotipelit. Ja kun harjoitushalli ei ole pelikäytössä, oli tämä ainut järkevä ratkaisu.

B-junioreiden ottelu alkoi Hermes komennossa, jatkui Hermes komennossa ja päättyi Hermes komennossa. S-kiekolla ei ollut ottelun missään vaiheessa tahtotilaa pistää Hermes-pelaajille kampoihin. Ensimmäisessä erässä Hermes-maalit:

00:42 Lassila, Kuoppala Ar, Haikonen

03:00 Rautaoja, Plusisaari

16:09 Yv-maali Lassila, Haikonen, Kuoppala An

17:24 Mellin, Pylväs, Ehrström

Erätauolla päivän ensimmäiset makkarat.

Toinen erä: Erästä muodostui tasaisempi, osittain johtuen neljästä Hermes-pelaajan saamasta jäähystä. Mutta vaikka pelattiin alivoimalla saatiin koko ajan luotua tilanteita vastustajan maalille. Pylväs onnistui ajassa 25:47 siirtämään kiekon jo viidennen kerran S-kiekon maalivahdin taakse. Syöttäjinä maaliin Ehrström ja Torkinlampi. Ottelun puolenvälin tienoilla vastustajakin saa ottelun ainokaisen, ei syöttäjiä. Erätauolle siirrytään tilanteessa 5-1.

Kolmanteen erään lähdettiin vapautuneella mielellä. Ottelun tuloksella kun ei ollut merkitystä sarjasijoituksen kannalta. Honkakoski kuittaa Hermekselle kuudennen maalin ylivoimalla ajassa 47:01. Vielä pari maalia kolmanteen erään, ensin Heikkilä, jälleen ylivoimalla (Ahlskog, Mellin) ja vielä Pylväs päivän toisella osumallaan sinetöi ottelun loppulukemiksi 8-1 kotijoukkueelle. Maalivahtien torjunnat ottelussa Hermes Rajala 24, S-kiekko 43.

Hermes B-junioreilla on pelattavana vielä kaksi ottelua. Ensi lauantaina Seinäjoella tämän päivän vastusta vastaan, sekä sitten kauden viimeinen kotipeli Kokkolassa sunnuntaina 18.3. klo 15.30 RoKia vastaan. Tervetuloa kannustamaan B-junioreiden otteluja.