Hermes B-Akatemia, Aluesarja

Hermes B akatemia - RJK / PJK  4 - 6

Jäähallin kaukalo

Hermes B Akatemialle niukka tappio

Hermes B akatemia pelasi aikaisen alueliiga-ottelun Kokkolassa sunnuntaina. Vastustajaksi oli matkannut pohjoisesta RJK/PJK-yhdistelmäjoukkue. Joukkueet kohtasivat syksyn suomi-sarjakarsinnoissa jo kahdesti ja silloin voitot taisivat mennä tasan, kumpikin voitti toisensa kerran. Varmaan ottelun aikainen ajankohta, klo 10.10, haastoi kummankin joukkueen valmistautumiskyvyn. Ehkä pallo oli enemmän vastustajilla, olivathan he joutuneet heräämään jo kuudenmaissa, kun kotijoukkueen pelaajat varmaan avasivat silmänsä vasta kahdeksan maissa.

Ottelun alku olikin hienokseltaan vastustajan. Vastustaja onnistui luomaan selkeämpiä hyökkäyksiä. Voimasuhteet vastustajalla oli myös joukkueen ikärakenteen ja sitä myötä pelaajien koon suhteen puolellaan. Etenkin kamppailutilanteissa näki katsomoon, että Hermes-pelaajat taipuivat hieman helpommin. Ottelu eteni kuitenkin tasaisena joukkueiden tehdessä vuorotahtiin maaleja. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 1-1 tilanteessa. Toisen erän jälkeen tilanne 4-4. Kolmanteen erään ei Hermes-joukkue sitten saanutkaan katsomon toivomaa viidettä vaihdetta silmään, vaan vastustaja rokotti kahteen kertaan. Hermekselle annettiin vielä mahdollisuus jopa kahden miehen ylivoimaan, mutta ylivoimapelaaminen ontui todella pahasti. Ottelu päättyi 4-6 vieraille. Ei muuta kuin päät ylös ja reenaamaan kovemmin!