Hermes - YJK  6 - 3

Kokkolan Jäähalli

Hermes C vs YJK C

Ns. Paikallisottelu saatiin Kokkolassa päätökseen. Pelistä lyhyesti seuraavassa.

Ennen peliä Friis painotti joukkueelle kolmea eri teemaa. Peli nopeus, kurinalaisuus ja pelille heittäytyminen. Näillä teemoilla joukkue lähti kaukaloon ja ensimmäiseen erään voi todeta että kurinalaisuus ei avain joukkueelta nappiin mennyt. Jäähyboxin ovi käy jälleen liian usein Hermekselle ja YJK rokottaa. Ja kun jäähyistä edelleen suurin osa tyhmiä hyökkäyspään jäähyjä. Erä YJK.lle 0-2.

Toiseen erään lähdetään parantamaan peliä, mutta YJK jälleen pääsee ylivoimalla rokottamaan johdon jo 0-3. Hermeksen peli kuitenkin tuottaa tulosta kun Kasper Holm aloittaa maalitehtailun ja Pesola ylivoimalla kaventaa 2-3. Holm onnistuu vielä erän lopussa ja näin kolmanteen erään lähdetään tasalukemin.

Kolmas erä jatkuu kummaltakin joukkueelta rikkonaisesti jäähyilyn takia, mutta Hermes on erässä vahvempi, kun Holm paukauttaa joukkueen johtoon ja Åkerlund lisää johdon 53 minuutilla jo 5-3.een. Mäkitalon tehdessä vielä ajassa 59.59 tyhjään maaliin on tämä peli sitten taputeltu.

Joukkueelta hyvä nousu tappioasemasta voittoon. Pelin jälkeen nokka kohti pohjoista, jossa vastaan asettuu huomenna Roki.