Hermes Naiset , Naisten Mestiskarsinta lohko 2.

RoKi - Hermes   3 - 5

Lappi Areena Rovaniemi

Selkeä tason nosto ! !

Edellisen päivän kaiken kaikkiaan koko joukkueen huonon esityksen jälkeen hotellilla pidetyt pelaajapalaverit näyttivät tehneen tehtävänsä. Heti pelin alusta lähtien jäällä nähtiinkin Hermes Naisilta toivotun tuttua yritteliäistä ja liikkuvaa peliä. Tätä kautta kotijoukkue näytti jossain määrin olevan ihmeissään vierasjoukkueen edellisestä päivästä uudistuneesta peli-ilmeestä. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet saivat aikaiseksi muutamia maalipaikkoja, jotka jäivät kuitenkin molemmilta käyttämättä. Niinpä erätauolle siirryttiinkin 0-0 tilanteessa, erän maalivahtien torjuntojen ollessa 14-9 vierasjoukkueen eduksi.

Toisen erän alussa ajassa 22.41 Hermes Naiset saivat yritteliäisyydestään ansaitsemansa palkinnon siirtyen 1-0 johtoon Susanna Viitalan toimesta Anna Karppisen esityöstä. Kotijoukkueen tasoitettua ja siirryttyä pariin otteeseen maalin johtoon erä päättyi lopulta 3-3 tasatulokseen molempien joukkueiden yhden ylivoimamaalin kera.

Kolmas erä alkoi Hermes Naisten osalta parhaimmalla mahdollisella tavalla vieraiden siirryttyä ajassa 43.34 ottelussa eka kertaa johtoon Ida Savolaisen maalilla Susanna Kuparin toimiessa syöttäjänä. Kolmannessa erässä painopiste kiekollisessa pelissä siirtyi vähitellen vierasjoukkueelle, josta kertonevatkin erän torjunnatkin 24-11.

Kotijoukkueen Momentum päästä vielä peliin mukaan osui aikaan 58.57 Hermes Naisten saadessa jäähyn. Kotijoukkue otti samassa ajassa aikalisän, jonka jälkeen pyrki maalivahdin poisottaen 6-4 vastaan tasoittamaan pelin. Kotijoukkueen toiveet tasoituksesta sekä samalla pelin jatkoajalle viemisestä hautasi Susanna Viitala ottelun kolmannella maalillaan ajassa 58.57 RoKin tyhjään maaliin. Tätä kautta ottelun ansaittu voitto ja kolme sarjapistettä matkasivatkin Hermes Naisten mukana Kokkolaan.