Hermes Naiset , Naisten Mestiskarsinta lohko 2.

Hermes - Kärpät Akatemia  6 - 2

Kokkolan jäähalli

Nihkeähkö alku kääntyi selkeään voittoon !

Kauden ensimmäisen kotiottelun ensimmäisessä erässä Hermes Naiset ei kyllä pystynyt esittämään haluamaansa liikkuvaa ja voitontahtoista peliä, mistä edellisen viikonlopun toisessa RoKi pelissä saatiin jo viitteitä.

Erän torjunnat olivat kyllä selkeästi 2-11, mutta 1. erätauolle lähettiin kuitenkin 2-2 tasatuloksessa. Tähän suurimpana syynä terävyyden puuttuminen kotijoukkueen omiin päin luistelussa sekä molempien kenttäpäätyjen maalineduspelissä.

Erätauolla kokoonpanossa tehtyjen muutosten sekä osittaisen tiivistämisen jälkeen alkoi Hermes Naisten kiekollinen pelin toisen erän kuluessa vähitellen toimimaan. Samaan aikaan parantuneen liikkeen myötä Kärpät Akatemia alkoikin jäämään selvästi jälkeen, josta myös osoituksena useat sen kampituksista hankkimansa jäähyt .

Toiselle erätauolle siirryttiinkin 3-2 tilanteessa, muttei kylläkään Hermes Naisilla saumattomasti toimineen ylivoimapelin ansiosta. Torjuntojen osalta jatkettiin jo eka erästä tutulla kaavalla eli kotijoukkueen maalissa Anna Ahqvistilla 3 ja vierailijoiden Kati Asikaisella 14 torjuntaa.

Kolmannessa erässä Hermes Naisten edelleenkin parantuneen peli-ilmeen myötä tuli esille myös sen vahva halu ottelun voittamiseen sekä samalla saada kolme lisäpistettä sarjataulukkoonsa. Erän edetessä ottelun voittajasta ei ollutkaan enää epäselvyyttä. Erän kolmen maalin myötä Hermes Naiset veivät lopulta ottelun nimiinsä 6-2 tuloksella ja pelin kokonaistorjiuntojen ollessa selvästi 12-37.