Hermes Naiset , Naisten Mestiskarsinta lohko 2.

Hermes - RoKi  1 - 5

Kokkolan jäähalli

Kaksi tasaista erää!

Lauantain Mestis karsintalohko 2 kärkikampppailu oli kahden ensimmäisen erän osalta tosi tasaista vääntöä, kotijoukkueen ollessa eka erässä hallitsevampana ja vieden peliä. Molemmilla joukkueilla oli erien aikana omat maalipaikkansa siirtyä johtoon, mutta kaksi erää mentiin tilanteessa 0-0. Lopulta kolmannen erän alun Hermes Naisten 5-3 av kostautui. Avausmaalin jälkeen RoKi sai selkeästi otteen pelissä, johon kotijoukkue ei pystynyt enää kuin ajoittain vastaamaan. Ottelun loppulukemat 1-5 ei ehkä täysin vastaa ottelun koko kuvaa ja pelitapahtumia, Mutta lopulta ehjemmän 60 minuuttisen pelannut vierasjoukkue vei kärkikamppailun nimiinsä sekä samalla nousten karsintalohkossa tasapisteisiin Hermes Naisten kanssa Kuva Sanna Savolainen.