Hermes C1, C-Nuorten Mestis

Hermes - YJK  5 - 4 JA

Kokkola

Hermes C vs YJK C Mestis

Kevään ensimmäinen kotipeli pelattu Kokkolassa YJK.ta vastaan, kaksi aikaisempaa peliä oli Hermeksen kannalta tappiollisia.

Ensimmäinen erä menee vastustajalle 0-1. Hermeksen kuitenkin selvästi 5-5 peliä viedessä.

Toinen erä menee edelleen YJK.lle 0-2, eli Hermes lähtee viimeiseen erään 0-3 tappio asemassa.

Kolmanteen erään Patu painottaa poikia pelaamaan iloista jääkiekkoa eikä jäädä liikaa miettimään pelin 0-3 tilannetta. Kolmas erä lähteekin hienosti käyntiin kun onnistumisia alkaa tulla tiuhaan tahtiin, ja kuinka ollakaan peli on hetkessä tasan 3-3. YJK pääsee vielä ylivoimalla 3-4 johtoon, mutta Hermes pelaa aikalisän jälkeen ilman maalivahtia ja onnistuu heti tasoittamaan pelin 4-4. Varsinaisella peliajalla ei lisää maaleja tule joten mennään jatkoajalle, jonka Hermes vie Åkerlundin maalilla 5-4.