Hermes D1:lle voitto Urho haastajista
Julkaistu: 24.01.2015 00.00

Lauantaina 24.1.2015 pelattiin Kokkolan jäähallissa Keskimaan alueen D1 AAA-sarjan ottelu Hermes Österbotten - Urho haastajat. Molemmat joukkueet koostuivat poikkeuksellisesti ainoastaan yhden joukkueen pelaajista, Hermes Österbotten Kokkolan Hermeksen D1 joukkueesta ja Urho haastajat Jyväskylän Diskoksen D1 joukkueesta. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Hermeksen D1 joukkue pelasi kaudella 2014 - 2015 AAA-sarjan ottelun kokonaan oman joukkueen pelaajista muodostuvalla kokoonpanolla.

Ottelun ensimmäiset kaksi erää olivat tasaisia ja tiukkoja. Toisen erän päättyessä tilanne oli 4-4. Kolmannessa erässä Hermes jatkoi kurinalaista ja yritteliästä peliään, josta joukkue on tullut tunnetuksi AA-sarjan otteluissa. Erän alkuminuuteilla Hermes teki kolme maalia Urho haastajien maaliin alle puolentoista minuutin sisällä. Urho haastajien ottama aikalisäkään ei saanut enää ottelua kääntymään, vaan Hermes jatkoi iloista peliään loppuun asti. Loppulukemat 11-5 kuvasivat Hermeksen hallintaa ottelun kolmannessa erässä.

Urho haastajien valmennus kehui Hermeksen asennetta ja yritteliäisyyttä. "Jaksettiin roikkua perässä kaksi erää", kiteytti Urho haastajien valmentaja Mikko Virkkala Hermeksen ylivoiman.

Seuraavaksi Hermes Österbotten kohtaa kotiottelussaan 31.1.2015 Kruunupyyn jähallissa Kiekko-Karhut Ähtäristä. Sarjataulukko: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=5&stgid=3118