Hermes Naiset yj voitto-ottelu
Julkaistu: 27.09.2015 00.00

Hermes Naiset yj kävi ottamassa pisteet kotiin Nivalan Cowboys NiceHockey:lta, Mestis karsinnassa. Hermes teki ensimmäisen maalin ajassa 2:57, toinen maali ajassa 14:45. Ensimmäisen erän loput 4 maalia iski kotijoukkue. Toiseen erään lähdettiin ketjumuutoksilla ja erän kaikki maalit Hermes löi vastustajan verkkoon.  Kolmanteen erään lähdettiin Hermeksen  johtaessa maalilla. Kolmannessa erässä Hermes kovensi ottelua, Nivalan ottaessa aikalisän, antoi se meillekin lisäkipinää ja vastustaja jäi. Summerin soidessa lukemat Hermekselle 9-6. Rangaistuksia jaettiin, Hermes 4 x 2 min ja NiceHockey 2 x 2 min. Hermeksen Naisten oma pieni pelaajarunko oli yhdellä vajaa, mutta saimme todella hienosti mukaan jälleen C-tyttöjä. Nivalan Uikko-areena keräsi lehtereille 130 katsojaa seuraamaan naiskiekkoilua. Ensi sunnuntaina 3.10 klo 16.10 käydään ottelu Kokkolan jäähallissa Hermes Naiset yj vastaan RoKi.