Rannikkoliiga Uusikaarlepyy
Julkaistu: 29.11.2015 00.00

Rannikkoliiga Uusikaarlepyy

Back hand, fore hand, bum bum bum

Sunnuntai aamu, levottomasti nukutun yön jälkeen lähdettiin ottamaan mittaa miten naapureissa on reenailtu. Tällä kertaa Uutenkaarlepyyhyn.

Kilpaveljien vakoilua varten otteluohjelma julkaistiin otteluennakossa ja ettei tilanne olisi helppo niin vieläpä kolme eri kokoonpanoa. Välillä kokoonpanoissa vilahti jopa valmentajien nimiä. Noh, se kertokoon omaa tarinaa siittä kuinka sydämellä joukkueen valmennus ja johto on mukana. Kokoonpanoja muutettiin vielä edeltävinä öinä, sillä matkaan päätettiinkin lähteä kolmen joukkueen turvin. Näin kaikki saisi yhtä paljon peliaikaa, koska otteluitakin oli kolme.

Ensimmäinen kokoonpano otti mittaa TUS joukkueesta, todella tiukan ottelun jälkeen taululla lukemat 2-1. Pakit purkaa ja hyökkääjät hyökkää, vielä kun veskari kisutti kaverilta jalat maitohapoille jäätävällä maila pelillä. Sitkeästi meidän maalille pyrkinyt vastustaja joutui pysähtymään kuitenkin meidän muurina toimineeseen veskariin ja vieläpä kun pakit piti huolen ettei meidän maalin edessä ole kuin makuupaikkoja oli lopputulos selvä.

Seuraavat kokoonpanot laatikkoon ja vastaan Pucken ja Kronan.

Liekkö kilpaveljet aavistelleet meidän juonivan jotain sillä piti meidän vaihtaa kenttiä ensitöiksi liian samanväristen pelipaitojen vuoksi. Näin orsilta tarkastellen ei vaihto aiheuttanut muutakuin hämmennystä.

Hermes-Pucken peli oli sitä hurlumhei kiekkoa jossa mentiin paidat selästä pussilla ja verkot töttöröllä, tehtiin maaleja tasaisesti molempiin päätyihin, jossain vaiheessa meni kaverin laskut sekaisin ja mentiin niiden päätyyn tuplaten. Loppunumerot taululle 10-8 meidän hyväksi.

Hermes-Kronan pelissä oltiinkin sitten pikkuisen purjeessa sillä kaveri vei pelin 10-0. Kuitenkaan numeroista huolimatta ei me lannistuttu vaan pistettiin uutta matoa koukkuun ja merelle. Kiekkoa ei vain saatu toimitettua kaverin maaliin, tällä kertaa kaveri oli parempi.

Voitto on se kirsikka siinä kakunpäällä, pääasia on että hiki tuli ja hauskaa oli.

Harkat jatkuu Torstaina jossa sitten Tamin teesein palataan Back to Basics.



Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi