Kokkolaan pelaamaan ja kouluun
Julkaistu: 01.06.2016 00.00

Kokkolaan pelaamaan ja kouluun

Opiskele ja pelaa Kokkolassa
Hermes 2000 kolmevuotis-projekti
B:stä A:han kausille 2016-2019



Taustaa

Hermes 2000 syntyneiden joukkue on alusta asti ollut tunnollinen ryhmä poikia, joiden mielestä jääkiekon pelaaminen on hauskaa ja haasteita tarjoavaa toimintaa. Haasteita on matkan varrella haettu ja saatu, jopa siinä määrin, että joukkueessa kiekkoilleista 2000 syntyneistä pelaajista mm. neljä oli ikäluokkansa huippupohjolassa ja kolme heistä pelaa tällä hetkellä ikäistensä maajoukkueeissa ja lisäksi kaksi aiemmin ryhmään kuulunutta 2001 syntynyttä pelaajaa on valittu tämän kauden U16 maajoukkueeseen. Lahjakkuutensa ja intohimonsalisäksi he kaikki ovat saaneet tästä laadukkaasta kovan työn teon merkityksen ymmärtävästä ryhmästä oivan ponnahduslaudan omalle uralleen, joka on jo hienossa liidossa.

Tämä joukkue on saanut olla koko olemassaolonsa ajan erittäin hyvässä valmennuksessa, kaikki joukkuetta valmentaneet valmentajat ovat aina ymmärtänyt pelaajan edun ja kehittämisen ja kehittymisessä auttamisen merkityksen ennen yksittäisten otteluiden voittamista. Tämä sama linja jatkuu tulevienkin kausien osalta.

Kaikki matkan varrella joukkueeseen liittyneet uudet pelaajat ovat myös kiitelleet hyvää vastaanottoa, joka on tehnyt pelaamisesta harjoittelusta heti alusta alkaen mielekästä.

Joukkue pelasi kuluneen kauden C1 Mestis tasolla.

Koulut ja akatemiatoiminta

Kokkolassa ikäluokan pelaajille on tarjolla koulutuksen osalta

- lukiot niin suomen, kuin ruotsin kielisenä

- Keskipohjanmaan koulutusyhtymään kuuluvan ammattiopiston kaikki eri linjat

KP-urheiluakataemia tarjoaa kaikille keskiasteen opiskelijoille mahdollisuuden opiskelun aikatauluihin sovitettuun aamujääharjoitteluun Kokkolan jäähallissa kolmena aamuna viikossa laadukkaassa valmennuksessa( ma, ke ja pe ).

Hermes B1 toimintasuunnitelma Kausi 2016-2017

Joukkue

Joukkue tarjoaa pelaajilleen haasteellista ja laadukasta toimintaa ja eväät kehittyä sekä nuorena, urheilijana, että jääkiekkoilijana. Joukkueen runko perustetaan Hermeksen kaudella 2015-2016 C1 Mestis-joukkueessa pelanneista pelaajista. Joukkueeseen kartoitetaan uusia pelaajia, jotka ovat valmiit sitoutumaan joukkueen toimintaan ja pitkäjänteiseen harjoitteluun.

Joukkueen nykyinen valmennustiimi jatkaa myös ensikaudella

Vast. valmentaja Marko Ruotsalainen

Valmentaja Marko Möttönen

Mv valmennus Kennet Törnroos

Urheilulliset tavoitteet

Vuoden tähtäimellä joukkue pyrkii karsinnan kautta pelaamalla lunastamaan tulevalla kaudella paikan B1 Mestiksestä.

Mikäli haaste osoittautuu liian kovaksi, jatkuu pelaaminen B1 suomi-sarjassa ja näin jatketaan laadukasta työtä valmistautuen seuraavaan kauteen ja varsinaiseen oman ikäluokan B1 Mestikseen

Tavoitteellisimmille pelaajille joukkueen toimintamalli tarjoaa tason mukaan rinnalla myös mahdollisuuden Hermes-tien kautta harjoituksiin ja peleihin A-nuorten Mestis-joukkueen mukana ja tätä kautta tulevina vuosina myös haastaa paikasta varsinaisen Mestis Hermeksen mukaan ja sitä kautta eteenpäin kiekkoilijan uralle.

Kaikki tämä Kokkolassa samalla paikkakunnalla opiskellen ja pelaten lähellä omia luonnollisia turvaverkkoja !!

Harjoitteleminen

Joukkue tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden laadukkaaseen, hyvin johdettuun säännölliseen harjoitteluun ja sitä kautta kehittymiseen jääkiekkoilijana. Joukkue harjoittelee 4 krt viikossa Kokkolan jäähallissa. Kesäkauden harjoitusohjelma käsitellään uuden kauden alussa. Joukkueen pelaajille on tarjolla Akatemia-harjoitukset kolmena aamuna viikossa.

Talous

Joukkueen taloudellinen kausi on 1.5.-30.4. välinen aika.

Joukkue kerää pelaajiltaan kausimaksun, jonka pelaaja voi maksaa kuukausittain ( 10 kk) tai kertasuorituksena joukkueelle. Pitkän sairausloman sattuessa voi saada vapautusta 1 kk kerrallaan maksuvelvoitteesta.

Kausimaksulla katetaan yhteisiä kuluja, kuten harjoitteluun tarvittavat jäämaksut, valmennuksen kulut ym. arkitoiminta. (vrt. kausimaksu tällä kaudella on ollut 80 €/kk/ pelaaja)

Pelimatkojen kulut kerääntyvät erikseen pelaajan maksuvelvoitteisiin osallistumismäärän mukaan.

Tarkempi kausibudjetti käsitellään erillisessä vanhempien palaverissa toukokuussa uuden kauden alkaessa.

Tervetuloa tutustumaan .

Ilmoittautuminen avoimiin harjoituksiin ilmoittautumis linkin kautta joukkueen sivuilta tai

Petri Torkinlampi

050-385 6718 tai

petri.torkinlampi@juniorihermes.fi

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi