Tiedote 1 / 2017-2018
Julkaistu: 27.08.2017 00.00

Tiedote 1 / 2017-2018

Kauden 2017-2018 aloitus Juniori Hermes ry

Kausi 2017-2018 alkoi käytännössä kesäkuun viimeisellä viikolla pidetystä seuran vuosikokouksesta.

Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin seuran toiminnan peruslinjaukset tilien ja toiminnan kertomusten muodossa edelliseltä kaudelta ja tulevalle kaudelle. Kokouksesa myös valittiin seralle uusi hallitus.

Hallituksen uudet jäsenet ovat: Petri Torkinlampi, Veli-Matti Haarala, Minna Haapaniemi, Terhi Marttila,Tapani Mustonen, Kai Virkkala, Tero Väärämäki ja Kimmo Vesa.

Uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 16.8.2017. Kokouksessa valittiin hallitukselle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja , sihteeri ja rahastonhoitaja.

Hallituksen kokoonpano kaudelle 2017-2018 on seuraava: Petri Torkinlampi hallituksen pj, Veli-Matti Haarala hallituksen vpj, Minna Haapaniemi hallituksen rahastonhoitaja, Terhi Marttila hallituksen sihteeri, Hallituksen jäsenet Tapani Mustonen, Kai Virkkala, Tero Väärämäki ja Kimmo Vesa.

Uuden hallituksen ensimmäinen kokous pidettiin samassa yhteydessä ja kokouksen aiheita olivat seuraavat.

Talous

Minna Haapaniemi kävi läpi taloustilanteen.

Rahatilanne seuralla on vakaa. Alkavan kauden ensimmäiset kausimaksut tulevat maksuun elokuun loppuun. Kausimaksut jaksottuvat tällä kaudella neljään erään.

Kauden aloittamiseen liittyvät yleiset asiat

Alla kauden aloittamiseen liittyviä asioita, joista joukkueenjohtajille tuleetarkennukset vielä kauden ensimmäisen ”jojonpostin” mukana.

BH jää alkaa 21.8.2017 ja ison hallin jää selviää myöhemmin. (Tähän asiaan ei ole tullut tarkennuksia kaupungin suunnasta kokouksen jälkeenkään. Oletus on, että työ olisi aikataulussa ja halli aukeaa käyttäjille ma 11.9 )

Ison hallin pukukoppijako ja vaihtopäivä määritellään kun iso halli on käytettävissä heti syyskuun alkuun jäähallin avautuessa. Tästä informoidaan joukkueenjohtajia heti kun hallin aukeamisen tarkka päivämäärä on tiedossa.

Pelipaidat kerätään pukukoppeihin kun pukukoppijako toteutetaan. Paidoista poistetaan mainokset ja jaetaan uudestaan joukkueille. Joukkueet ilmoittaa paitamäärän mitä joukkue tarvii (yht.työjoukkueiden määrä myös).

Edustusten talkoot jatkuvat myös alkavalla kaudella ja tarkennukset ilmoitetaan joukkueenjohtajille myös ensimmäisessä jojonpostissa.

Alkavalla kaudella tulee myös käyttöön jokaiselle pelajalle kausimaksuun kuuluva seura-asu. Seura-asun sovitus joudutaan käytännön syistä pitämään vasta heti ison hallin auettua.

Seuran käyttöön päätettiin ottaa nettikauppa, jonka valikoimista joukkueenjohtajat voivattilata joukkueen käyttöön seuran peli-, harjoitus- ja vapaa-ajan asuja.

Teemu Aallon -rahaston varojen kartuttamiseksi keskusteltiin eri vaihtoehdoista. Asiaa viedään eteenpäin ja vaihtoehtojen tarkentuessa siitä tiedotetaan lisää.

Lisäksi käsiteltiin muutama yritysmaailman puolelta tullut kontakti seuran suuntaan erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. Näistä pyydetään tarkentavat lisätiedot ja asia niiltä osin etenee.

Muuta käytännön asiaa.

Best Hall Areenan aukaiseminen on huimasti edellä aikaisempia kausia. Koskaan aiemmin ei ole halli ollut elokuun puolella käytössä. Tämä on tuonut mukanaan muutaman käytännön positiivisen ongelman. Koppien saanti kesäaikaan on haasteellinen ja siksi yksi kopeista on vielä toimittamatta mutta sekin saataneen paikoilleen pikapuoliin.

Kauden ensimmäiset talkootkin on järjestetty. BestHallin koppien siustuksen suoritti onnistuneesti -07 joukkue kiitokset siitä.

BestHallin kunnostanmiseksi järjestetään vielä paritkin talkoot ja niissä koitamme jatkaa kaukalon ulkopuoleisten alueiden kunnostusta. Tätä varten hallin pihaan on tuotu mm. levyjä joilla lattiat ja katsomotilat pyritään saamaan parempaan kuntoon. Lisäksi BH:n akustiikan parantamiseksi on tehty alustavia suunnitelmia.

Kauden alku on ollut monelle joukkueelle haasteellinen ison hallin remontista johtuvan jäätilanteen vuoksi. Nyt vielä muutaman viikon rutistus BestHallin ja naapurihallien välillä ja sitten toivottavasti päästään ns. normaali tilanteeseen ja saadaan BestHallinkin käyttäjoille suihkuolosuhteet ym. asiat normaalitasolle.

Hyvää kauden alkua kaikille

T Petri Torkinlampi

Juniori Hermes hall. pj

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi