Hermes Naiset voitokkaina
Julkaistu: 27.11.2017 00.00

Lauantain kotipeli pelattiin Teerijärvellä med Cowboys NiceHockey. Keskinäinen ottelumme nro 3 tämän kauden Mestis karsinnassa. Hermes Ladyjen voittoonhan tämäkin päättyi 8-4.  Alivoima pelimme takkusi todella, 12 min jäähyjä ja NiceHockey teki 4 YV maalia. Humoristisessa mielessä vastustajan valmentaja tokasi: pääskää  nyt sinne Mestikseen, ettei meidän tarvi pelata enään teitä vastaa.

Sunnuntain ottelu käytiin kotihallissa Ylivieskan Jääkarhuja vastaan, tämäkin 3:s kohtaaminen. Kuten edellisetkin kerran Hermes Ladyt vei voiton 7-4. YJK teki pelaamisellaan jälleen vaikeaksi pelimme. Aikalisän että tiivistämisen keinoin valmennus herätti joukkuettamme.

Viimeisessä erässä pelaajaamme kohdistui sääntöjen vastainen poikittainen selkätaklaus, tämän seurauksena hyökkääjämme joutuu olemaan sivussa 6 vko. Ehkäpä tämä tapaus antoi viimeisen pisaran  Hermes Ladyille ja reilussa 7 minuutissa kiekko painui YJK verkkoon 3 x. Harvinaisia kunnon " torikokouksia " näkyi kentällä enemmän, näinhän usein käy kun.....