Hermes D1 nappasi Raksilasta hopeamitalit
Julkaistu: 25.03.2018 00.00

Hermes D1 sijoittui toiseksi Raksilassa pelatuissa Final four peleissä. Loppuottelussa Hermes kohtasi KKP:n ja tasainen ottelu päättyi KKP:n voittoon lukemin 1 - 3. Kausi sai hopeamitalien myötä mukavan päätöksen, mutta jätti myös hiukan hampaankoloon tulevaa kautta varten.Loppuottelusta jai sellainen maku, että enemmänkin olisi ollut otettavissa. Jäähyt sotkivat loppuottelussa Hermeksen peliä, niitä kirjattiin joukkeelle kaikkiaan 42 minuuttia ja vastustajalle 12 minuuttia. Loppuottelussa KKP:n maalivahti Karhulalle kirjattiin 41 torjuntaa ja Hermeksen Korpelalle niitä kirjattiin 19 kpl.

Hermes D1 matkustaa vielä huhtikuun puolivälissä kahdellä joukkueella Turkuturnaukseen ja sen jälkeen kuluva kausi alkaa olla paketissa.