Seinäjoki

Hermes U18:lle tärkeä voitto S-Kiekosta

S-Kiekko Hermes U 18

Lopputulos 4 - 6

Hermes U18 kävi ottamassa Seinäjoella lauantaina 21.11 tärkeän voiton S-Kiekosta.

Ottelu alku oli Hermeksen kannalta nihkeä, sillä Seinäjokiset johtivat ottelua ajassa 11.04 jo 3 - 0.

Tässä tilanteessa valmentaja Marko Ruotsalainen otti aikalisä, kasasi joukot yhteen ja lausui muutaman taikasanan.

Herätys toimi, sillä Hermes teki erässä vielä kaksi kavennusmaalia ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 3 - 2.

Toisen erän Hermes vei lukemin 1 - 2 ja kolmannen 0 - 2. Voitto Hermekselle siis lukemin 4 - 6.

Maalissa Verneri Peltola, torjunnat (13 + 14 + 11 = 38)

Keväällä Mestis U18 jakautuu ylempään Mestislohkoon(1 lohko,10 joukkuetta) ja kolmeen alempaa Mestislohkoon( 7 joukkuetta / lohko).

Syksyn karsintasarjan kaksi parasta joukkuetta pääsee joulukuussa karsimaan kevään alemmasta SM-sarjapaikasta ja joukkueet pelaavat keväällä joko SM-sarjaa tai ylempää Mestis-sarjaa.

Kolmas joukkue pelaa ylempää Mestissarjaa. Kun karsintajaa on nyt pelaamatta 4 viikonloppua, niin Hermes on sarjassa kolmantena ja kiinni kevään ylemmän Mestissarjan lohkopaikassa.

Seuraava peli joukkueella on lauantaina 28.11, jolloin joukkue kohtaa Kärpät-Teamin Oulusta.

3 - 21 - 20 - 2
17'MaaliBlomqvist Elias
17'MaalisyöttöÅkerlund William
17'2. maalisyöttöMäkitalo Markus
17'MaaliÅkerlund William
17'MaalisyöttöMäkitalo Markus
27'MaaliBlomqvist Elias
29'Jäähy: 2 minHietapakka Veeti
32'MaaliBjörkskog Eddie
32'MaalisyöttöOjala Taavi
32'2. maalisyöttöHaarala Jaakko
50'MaaliVähäkainu Veeti
50'MaalisyöttöKultalahti Tatu
58'MaaliBlomqvist Elias
58'MaalisyöttöManninen Atte
58'2. maalisyöttöSeppälä Jose