Kärpät Akatemia - Hermes   6 - 3

Oulunsalo

Kärpät Akatemia - Hermes U18 6 - 3

Hermes U18 pelasi syksyn viimeisen harjoitusottelu Kärpät Akatemiaa vastaa Oulunsalossa.

U18 alempaa SM-sarjaa pelaava Kärpät oli ottelussa parempi lukemin 6 - 3. Ensimmäinen erä pelattiin tasaisissa lukemissa, ensimmäiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 1 - 0. Toisen erän alkuun kotijoukkue lisäsi kaasua, Hermeksellä oli huono vaihe ja ottelun puolivälissä oltiinkin jo lukemissa 5 - 1. Toisen erän loppupuoliskolla maaleja ei nähty ja toiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 5 -1. Hermes esitti kolmannessa erässä hyvän loppukirin, teki ylivoimalla kaksi maalia ja kavensi tilanteeksi 5 - 3. Kärpät kaunisteli vielä loppulukemiksi 6 - 3 tyhjään maaliin.

Nyt joukkueella on vielä kaksi viikkoa aikaa hioa pelikuvioita.

Kausi alkaa 4.9.2021 kotiottelulla Jyväskylän Diskosta vastaan.

32:02Jäähy: 2 minJaakko HaaralaKiinnipitäminen
36:37Jäähy: 2 minJoona KoskelaLiikaa pelaajia jäällä. Rangaistuksen kärsi Joona Koskela.

1 - 04 - 11 - 2
7'Jäähy: 2 minOjala Taavi
14'Jäähy: 2 minPorko Måns
14'Jäähy: 10 minPorko Måns
23'MaaliKoskela Joona
23'MaalisyöttöViiperi Ville
23'2. maalisyöttöVirtanen Frans
32'Jäähy: 2 minHaarala Jaakko
36'Jäähy: 2 minKoskela Joona
48'MaalisyöttöErhamo Niklas
48'2. maalisyöttöHaarala Jaakko
48'2. maalisyöttöOjala Taavi
53'MaaliYliuntinen Santtu
53'MaalisyöttöOjala Taavi
57'Jäähy: 2 minPorko Måns