7
LOK
12.40
Hermes C1, C-Nuorten Mestis

Roki - Hermes   5 - 7

Rovaniemi

Roki C vs Hermes C

Se olis tämä viikonloppu pelien osalta taputeltu. Tänään vastaan asettui viime kaudellakin tuttu aina vahva Roki. Joukkue oli hyvin nukutun yön jälkeen valmis taistoon.

Ensimmäinen erä lähteekin hyvällä jalalla ja selkeästi Hermeksen viedessä peliä, Rokin kuitenkin onnistuessa hieman puolivahingossa 7 min kohdalla. Maalista huolimatta pojat pelaavat hyvää kiekkoa ja 13 min kohdalla Nykänen pääsee pistämään kiekon reppuun Komarovin ja Holmin syötöstä. Tauolle lähdetään tasa lukemissa.

Toiseen erään marssitaan samaan tahtiin, ketjut pelaa vaihdosta toiseen vauhdikasta kiekkoa ja alivoimapelikin tuottaa tulosta kun Holm iskee maalin. Erässä Kronlund ja Holm onnistuvat vielä, ja kolmanteen erään mennään 1-4 johdossa.

Kolmannen erän ensimmäiset 10 min ovatkin sitten vähän Hermeksen kannalta tuskallista, kun Roki hirveällä raivolla tekee kymmeneen minuuttiin 4 maalia, ja näin siirtyvät 5-4 johtoon. Tuskaa helpottaa hieman kun Kronlund toistamiseen onnistuu ja tasoittaa pelin 5-5 ylivoimalla. Friis ottaa aikalisän ja kannustaa poikia pelaamaan omaa peliään ja uskomaan että se peli tuottaa tulosta. Ja niinhän siinä käy, pojat pelaa hyvän lopun ja Heikkinen ja Åkerlund onnistuvat vielä erän loppuun, ja niinkuin monesti tälläkaudella pojat marssivat kaukalosta voittajina.

Tämän päivän Man of the match Elias Blomqvist!!!

Jälleen kiitokset huollon Johan,sponsorit, kuljettaja Jarmo/Osmo Aho

Tilastot
Roki

5 - 7

1 - 10 - 34 - 3

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi