Hermes C1, C-Nuorten Mestis

Hermes - K-Laser/KKP  6 - 3

Kokkola

Hermes C vs K-Laser/KKP C Mestis

Sunnuntaina runkosarjan viimeisessä pelissä kaukaloon vastaan aseettuu tuttu vastustaja Oulun suunnasta. Ottelussa joukkueella ei ollut sen enempää painetta kuin saada täydet pinnat, jotta finaalipaikka olisi lähes varma.

Ottelu alkaa Hermekseltä loistavasti kun ensimmäisessä erässä joukkue siirtyy 4-0 johtoon.

Toinen erä onkin sitten jotain muuta, Joukkue ottaa tyhmiä jäähyjä 12 min verran ja Laser kiittää ja kaventaa pelin 4-2.

Kolmannen erän alussa Laser pamauttaa lukemat jo 4-3 ja peli saa uudenlaisen luonteen. Vajaat kymmen minuuttia ennen loppua Åkerlund laukoo kiekon vastustajan verkkoon ja Komarov vielä lähes perään ja näin saadaan huokaista helpotuksesta eli täydet pinnat jäävät kokkolaan.

Ja Man Of The Match Ansaitusti Patun Sanoin William Åkerlund!