Hermes - KKP  4 - 5

Kokkola

Hermes C - KKP/Kärpät Team, sunnuntain viihdettä

C-nuorten mestiskarsinnassa niukka kotitappio KKP/Kärpät Teamille 4-5.

Hermes C-juniorit pelasivat viimeisen mestis karsintaottelunsa sunnuntai-iltapäivänä Kokkolassa. Vastaan asettui Oulun seudulta KKP/Kärpät Team. Lauantaina oli Hermeksen joukkue varmistanut pääsyn C-nuorten mestiksen alkusarjaan voittamalla voittomaalikilpailussa Haukiputaan Ahmat. Myös KKP oli selvittänyt tiensä mestiksen alkusarjaan. Sunnuntain ottelulla oli lähinnä jatkoa ajatellen merkitystä, sillä todennäköisesti joukkueet tulevat kohtaamaan vielä tulevana syksynä pariin kertaan kyseisessä mestiksen alkusarjan lohkossa. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä. Ensimmäinen erä 1-1, Hermeksen maalintekijänä Erik Ehrström, syöttäjät Haikonen ja Wikström. Toinen erä niukasti KKP:lle tilanteeseen 2-3 KKP:n onnistuessa tekemään molemmat maalit ylivoimalla. Hermeksen maalintekijänä Jere Wikström, syöttäjinä Torkinlampi ja Haikonen. Viimeisessä erässä Hermes tasoitti Vili Ojalan sijoittaessa tulitikkulaatikon kokoisesta reiästä lähes miinuskulmasta ylivoimalla kiekon maaliin. Tähän maaliin syöttäjinä Peltoniemi ja Karjalainen. Hermes meni maalilla vielä ohikin, jälleen ylivoimamaalilla, maalintekijänä Haikonen. Syötön tarjosi Wikström. Mutta Hermes-joukkueen mustan minuutin aikana viimeisen erän puolessa välissä KKP onnistui kahdesti maalinteossa. Ja näin summerin soidessa ottelun tulos näkyi taululla kotijoukkueen niukkana tappiona 4-5. Peli-ilme oli hyvä ja jos joukkueen kaikki pelaajat tervehtyvät alkusarjaan kuntoon, voidaan odottaa hyvää tulosta sarjasta. Nyt joukkue vetäytyy parin viikon harjoittelutauolle.

Kuvasatoa ottelusta, kuvaajana Jari Ehrström.

Tilastot

4 - 5

KKP
1 - 11 - 22 - 2
11'Jäähy: 2 minMäenpää Arsi
15'MaaliEhrström Erik
15'MaalisyöttöHaikonen Miro
15'2. maalisyöttöWikström Jere
24'MaaliWikström Jere
24'MaalisyöttöTorkinlampi Eero
24'2. maalisyöttöHaikonen Miro
28'Jäähy: 2 minBränn Hugo
33'Jäähy: 2 minHaikonen Miro
35'Jäähy: 10 minHaikonen Miro
37'Jäähy: 2 minMäenpää Arsi
43'MaaliOjala Vili-Valtteri
43'MaalisyöttöPeltoniemi Kalle
43'2. maalisyöttöKarjalainen Akseli
46'MaaliHaikonen Miro
46'MaalisyöttöWikström Jere