Hermes C1, C1 Mestis alkusarja

Hermes - Jokipojat  4 - 2

Kokkolan Jäähalli

Tärkeät pisteet Hermes C1:lle kotiottelusta

Herms C1-juniorit saivat lauantaina vieraakseen Jokipojat C-junioreiden mestiksen alkusarjan toiseksi viimeiseen otteluun. Vieraissa Hermes oli jo osoittanut hyvää peliä ja nyt oli "päänahan vuolemisen vuoro". Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä hyökkäysten vyöryessä tasaisesti kumpaakin päähän. Vastustaja teki tosin ottelun avausmaalin jo toisella minuutilla. Herätys Hermes C! Ja pelaajat heräsivät. Hieman jännitystä kummallakin joukkueella. Priuska Petri pääsi maalintekoon erän puolessa välissä Wikströmin ja Haikosen tarjoillessa maalipaikan. Tuomareillakin oli käsi pystyssä siirretyn rangaistuksen merkiksi. Tilanne ekan erä jälkeen 1-1. Torjunnat Hermes Styrman 7, Jokipojat Aho 6. Tasaista oli!

Toinen erä: Pelattiin hyvää junnukiekkoa päästä päähän. Ainut tilastomerkintä tuli Jokipojille yhden rangaistuksen merkiksi. Hermeksen ylivoima ei toiminut.

Kolmas erä: Kolmannesta erästä muodostui kotijoukkueen erä. Kun toinen maali syntyi ajassa 53,36, tekijänä Kaunisvesi, syöttäjät Kuoppala Ar ja Haikonen, vapautui joukkueen peliotteet. Vajaa minuutti toisesta maalista ja Jylkkä tekee Hermeksen kolmannen, syöttäjänä Wikström. Jokipojat tulee vielä maalin päähän, mutta ajassa 56.59 Kaunisveden (syötön tarjoilee Ojala) toinen maali saa jo tilastoijatkin hymyilemään. Jokohan se olisi tässä. Styrman nappaa vielä näytöskopin ottelun viimeisellä minuutilla ja Jokipojat poistuvat hieman allapäin pukukoppiin. Ottelu päättyy lukemiin 4-2 kotijoukkueelle. Tärkeät pisteet ajatellen mahdollista mestiksen jatkosarjaa keväällä.

Huomioitavaa oli, että kokenut erotuomarikaksikko Saviranta ja Kauppila kehuivat ottelua vauhdikkaimmaksi ja parhaimmaksi C-junioriotteluksi aikoihin,mitä he olivat saaneet olla tuomitsemassa. Erityismaininta ja kiitos heiltä siitä, että mussutusta pelaajien suunnalta ei kuulunut kertaakaan. Ottelutapahtumien tuomioita kunnioitettiin. "Kunnioita peliä"-aate oli näkyvissä kummankin joukkueen pelaajissa ja toimihenkilöissä.

1 - 10 - 03 - 1
10'MaaliPriuska Petri
10'MaalisyöttöWikström Jere
10'2. maalisyöttöHaikonen Miro
11'Jäähy: 2 minRautaoja Joonas
50'Jäähy: 2 minKaunisvesi Aleksi
53'MaaliKaunisvesi Aleksi
53'MaalisyöttöKuoppala Artturi
53'2. maalisyöttöHaikonen Miro
54'MaaliJylkkä Aleksi
54'MaalisyöttöWikström Jere
56'MaaliKaunisvesi Aleksi
56'MaalisyöttöOjala Vili-Valtteri