17
LOK
13.30
Hermes B, Suomi-sarjan karsinta

Hermes B - APV B  6 - 2

Kokkola

Hermes B:n kotiottelu APV B-junioreita vastaan

Syysloman päätteeksi Hermes B-juniorit kohtasivat Kokkolan K-Rauta Dream Builder areenalla Alavuden Peliveljien B-juniorit. Ottelu alkoi kummankin joukkueen kohdalla tunnustellen. Näytti siltä, että ottelusta saattaa tulla hyvinkin tasainen. Peli aaltoili päästä päähän. Ajassa 4.41 vieraat siirtyivät avausmaalin myötä johtoon, ensimmäisen ja viimeisen kerran. Yhdeksännellä minuutilla Hermeksen Kalliokoski otti huitomisesta rangaistuksen, mutta ainostaan 12 sekuntiä äsköisestä APV:n pelaaja huitoi ylivoimatilanteessa itselleen myös rangaistuksen. Ja tasavajaalla ajassa 9.47 purjehti Männistö Kalle koko kentän läpi ja sijoitti lämärinsä APV:n veskarin taakse. Tilanne 1-1. pelin ote alkoi siirtyä kotijoukkueen haltuun ja johtomaalin teki Ahola, Kalliokosken ja Kuoppalan syötöistä kun kello näytti aikaa 14.43.

Erätauon jälkeen kotijoukkueen pakki Kuoppala sai ajassa 24.49 rangaistuksen, kun tuomaristo näki, että kyseinen pelaaja aikoo pelata myös vastustajajoukkueen mailalla, eli mailasta kiinni pitäminen ja kakkonen. Ylivoima tuotti tuloksen APV:n tasoittaessa tilanteen 2-2. Ahola kuittaa pian tehden päivän toisen osumansa. Paine kasvaa APV:n puolustuspäässä ja kostautuu jäähynä + pienenä protestina. Tuomaristo ei tykkää tahallisesta viivyttelystä ja määrää pelaajalle henk.koht 10 min käytösrangasituksen. Ylivoimatilanteessa Kalliokoski tekee tilanteeksi 4-2. Vielä yksi kakkonen Hermeksen Lindgrenille. Lähdetään erätauolle toimitsijan siirtyessä pullakahville.

Kolmas erä alkaa alivoimalla. APV ei saa merkittävää aikaan. Turhautuminen kostautuu näkemyseroon tuomariston kanssa ja jälleen 2 + 10. Ja vielä toinen kakkonen APV:lle. Jäähyboxissa istuu jo neljä, yksi sijaiskärsijä ja kaksi kympin kärsijää ja yksi kakkosen kärsijä. Alkaako väsy painaa kentällä? YV2 tuottaa tuloksen ajassa 44.28, tekijänä Saviranta, syöttäjänä Kuoppala ja Männistö. Nyt näyttää jo siltä, että tämä peli on taputeltu. Vielä yksi maali maalarina Männistö ja summerin soidessa taululla tulos 6-2.

Kuuluttaja kiittää yleisöä, joukkueita, tuomareita ja toivottaa kaikille hyvää kotimatkaa! Kuvasatoa ottelusta:

Ai tuonne mun pitääkin lähteä!

Vaihdetaanko tarroja?

Paikoillenne, valmiit... nyt!

Jäähypenkin tarinoita!

Tilanne 5-2

T: JiiKoo


Tilastot

6 - 2

APV B
2 - 12 - 12 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi