Hermes B, Suomi-sarjan karsinta

IKK B - Hermes B   2 - 11

Kruunupyy

Suomi-sarjan karsinta B-juniorit, IKK-Hermes 2-11

Hermes B matkasi lähinaapuriin vieraspelimatkalle edellisillan hyvät viimeistelyharjoitukset mielessä. IKK oli saanut seurayhteistyökuviona Jeppiksen B2-joukkueesta ketjullisen pelaajia vahvistukseksi. Luvassa oli tasainen ottelu. Lindkvist oli eri mieltä. Aikaa oli kulunut kokonaista 10 sekuntia, kun kiekko oli ensimmäistä kertaa IKK:n maalissa, syöttäjina Ahola ja Tarvainen. Nyt voitiin sanoa, että kotijoukkue jäi kyllä telineisiin. 04.45 Männistö, Liimatta, Kuoppala; 8.51 jälleen Lindkvist, Kalliokoski tarjoilee, ja vielä yksi ekaan erään yläputken kautta (uutisen kuva) 18,51 Kalliokoski, Tarvainen Lindkvist. Erätauolle... Katsomossa hymy herkässä. Turhaan mietin vahvistusten panosta ottelun kulkuun.

Erä kaksi:

Nyt ne vahvistukset purivat. 20.48 pieni ylipelaaminen omassa päässä ja vastustajan pakin lämäri yllättää muuten hyvin pelanneen Styrmanin. Muuttiko kenties kiekko suuntaa Aholan jalasta? Valkoinen jäähylle estämisestä. Toinen maali kotijoukkueelle ylivoimalla, lähes sama kuvio, sama mies viivassa ja tilanne 2-4. Hermeksen Kaunisvesi sijoittaa hyvän hyökkäyksen päätteeksi pieneen tilaan, ylämummoon kiekon ajassa 24.20, syöttäjänä Heikkala. Ja tästä vajaa minuutti, niin tilanne on jo 2-6 Kallikosken tehdessä päivän toisen osumansa ja kukapas muu syöttäjänä kuin Larsmon ihmemies Lindkvist. 32.04 ylivoimalla 2-7 Ahola, syöttäjänä Kuoppala. Yhtä puuttuu tähän erään, ja sehän tehdään 17 sekunnin kuluttua ajassa 32,21, maalarina Männistö, tarjoilee Liimatta ja Pekkarinen. Lähdetään kahville lämpimään...

Erä kolme:

Naksahdus on kuulunut. Ahola 2-9, Kalliokoski, Lindkvist. Männistö 2-10, Riutta. Taisi joku Hermeksen poika käydä kuittaamassa väärällä lailla, kun tuomari osoitta huonon käytöksen takia pitkää istumista yksinäisyydessä. Vierailevat tähdetkin enemmän pelailevat. Jopa hieman suukopua ja mailalla tönimistä. Jäähylle molemmat! Yhtä uupuu, ja sen tekee tämän päivän kolmen tähden pelaaja, Lindkvist ajassa 58.04, syöttäjätkin löytyvät Kalliokoski ja Riutta.

Pelin päälle kättelyt ja kiireesti Kokkolaan katsomaan isompien miesten rytinöitä ja Lehkosta. Hermes B kiittää ja kumartaa!